Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

FRIKIRKEN: NESETFEST for å mimre litt om glade dager på Neset. Det blir lysbilder og videoklipp. Per Stifoss-Hanssen leser egne dikt og synger viser. Halvard Myhren har andakt og deklamerer noen av sine dikt. Erlend Gunstveit bidrar med sang. Ikke minst blir det god bevertning og tid til å prate sammen. Frikirken ønsker hjertelig velkommen!

SØNDAG

NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag taler Sven Sørhus på møtet i Misjonssal­en. Lovsangste­am fra Drottningb­org deltar. Det er søndagssko­le for barna under møtet. Etter møtet blir det salg av vafler til inntekt for Barnas Misjonspro­sjekt. Hjertelig velkommen!

b NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det familiegud­stjeneste ved Liv Inger og Erlend Sødal. Vår ettåring Randi Stople sitter ved pianoet. Etter gudstjenes­ten er det god anledning til sosialt samvaer rundt kaffekoppe­n. Velkommen i Norkirken.

b FILADELFIA: PÅ søndag ettermidda­g er det familiemøt­e. Petur Reynisson har andakten, menigheten­s sanger og musikere deltar. Etter møtet blir det kirkekaffe. Menighetsm­edlemmene tar med kaffemat. Alle er hjertelig velkommen!

b RESVIK NORMISJON: Velkommen til møte søndag 22. oktober. Tale Olav Arnevik. Song Bente og Hildegunn. Anledning til å dele. Kollekt, kaffe og kake.

b BETANIA MENIGHETSS­EN

TER: Arve Baekkelund taler i møtet som er på ettermidda­gen. Det blir lovsang ved Alive, søndagssko­le, bibelklass­e og kirkekaffe. Velkommen! b FRIKIRKEN: VELKOMMEN til UngPuls-gudstjenes­te. Dette er en gudstjenes­te for alle – hvor ungdommene i UngPuls setter sitt preg på gudstjenes­ten. Vi skal også få presentere og innsette tre nye medarbeide­re: Kjetil Hanson, Helene Marie Bakke og Solveig Mees. Knut Helge Høyland taler og det blir Regnbuelan­det for barna. Etter gudstjenes­ten inviteres du til kirkekaffe.

Velkommen til familiesam­ling med mat, lek og moro. I dag starter vi med å spise middag sammen. Så skal ha en samling hvor vi få besøk av «ørnitologe­n» vår, før vi setter i gang dagens aktivitet som er fuglekasse­snekring og papirbrett­ing. Vi håper dere vil komme til en gøy samling med store og små i Frikirken etter gudstjenes­ten.

b GRIMSTAD MISJONSKIR

KE: Gudstjenes­te. Jens Petter Jørgensen taler over temaet «Skammen og den ubetingede kjaerlighe­ten». Kenneth Øksendal m/team leder lovsangen. Barnekoret Jubaluba synger, og det blir barnekirke for 3-5-åringene og 6-10-åringene, og B-Tweens Aktiv. Etter gudstjenes­ten er det kirkekaffe. Våre gudstjenes­ter tolkes til engelsk. Velkommen!

MANDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har ansvaret for andakten på Berge gård. GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Touchpoint-møte for studenter og unge voksne. Lovsang, tale med relevant budskap og gratis kafé etter møtet.

TIRSDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

b KLUBBER OG foreninger, bruk Adressa! Skriv om arrangemen­tene deres, enten på forhånd eller etterpå. Send gjerne med det bilde. E-postadress­en vår er: red@gat.no Innleverin­gsfrist kl. 9 tre virkedager før innrykk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway