Grimstad Adressetidende

Vil reise seg etter braktapet

Jerv-trener Arne Sandstø melder om et revansjely­stent mannskap før søndagens kamp mot seriemeste­r Bodø/ Glimt.

- FOTBALL Martin Haugen b martin.haugen@gat.no

Forrige helg gikk Jerv på et av sine største nederlag noensinne, det sviende 1-7-tapet for Ull/ Kisa borte. Det har gått inn på spillerne.

– Jeg tror det har preget oss i form av at vi er ekstra skjerpet hver dag, for vi har hatt to dager på onsdag og torsdag som har vaert bra. Jeg tror tapet har gått dypt inn på folk, men jeg tror vi er drillet og har nullstilt igjen. Jeg tror det har vaert litt ekstra skjerping, sier Arne Sandstø før lagets trening fredag. – Er dere revansjesu­gne nå? – Ja, vi ønsker å vise oss frem, vi har ikke vist oss ofte nok for hjemmepubl­ikummet. Det vil vi når det er nest siste hjemmekamp.

– Får dere en mer defensiv tilnaermin­g etter en sånn kamp, og når dere skal møte ligaens beste lag, som scorer desidert flest mål?

– Vi er opptatt av å ta tre poeng, men vil også utvikle oss som lag og individer. Vi har svingt for mye, og jager fremdeles den perfekte kampen.

– Hvordan tror du det vil påvirke kampen at Glimt har rykket opp og at Jerv ikke kan klare kvalik?

– Alle ønsker å gå ut og vinne. De eksperimen­terte litt forrige kamp og fikk juling, så får vi se hva de gjør, om de tenker på neste sesong eller går tilbake til slik de har vaert.

Håper folk trosser regnet

Det er meldt om store mengder regn til det Jerv har kalt «Folkets kamp», hvor billettene er gratis.

– Hvorfor bør folk trosse regnvaeret for å få med seg kampen?

– Først og fremst fordi jeg tror man har en bred skare av mennesker som er glade i Jerv. Vi har skapt entusiasme i byen, og selv om resultaten­e har sving mye denne sesongen, har det vaert mange spennende kamper. Det blir spennende hver gang vi spiller. Så er det Glimt som kommer, og det er et godt fotballag. Og vi er vant til å spille i regn, så det gjør ingenting, sier Sandstø.

Treneren forteller at Alexander Lind, Jan Jenssen og Sander Haugen er uaktuelle til kampen, men ellers er troppen i bra forfatning.

 ?? FOTO: KENT EVEN GRUNDSTAD ?? TAP: Jerv ble sendt hjem fra Aspmyra med 0–4 i sekken i juni. Søndag møtes lagene på Levermyr.
FOTO: KENT EVEN GRUNDSTAD TAP: Jerv ble sendt hjem fra Aspmyra med 0–4 i sekken i juni. Søndag møtes lagene på Levermyr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway