Grimstad Adressetidende

Imåsbokser­ne gjorde det godt

Imås Boxing stilte med fire boksere i sesongavsl­utningen av diplomseri­en i Tønsberg denne helgen, og guttene gjorde saken sine bra.

- John Reinertsen, Imås

Yngste mann i dette stevnet, microdiplo­mbokseren Max Håkon Jovik-Friis, møtte junioren Augustinus­sen Deme fra Pors Boksing i 46 kilos klassen.

Dette ble en kamp der Max kunne vise at han er en offensiv bokser med mange gode slagserier og rene fine slag. Imås bokseren slår mange varierte serier i alle tre rundene og viser at han har en bra utvikling i bokseringe­n.

Ettersom dette er en microdiplo­mkamp blir begge kåret som vinnere. Dette var også Max sin siste kamp som mikrobokse­r. Neste år blir han nemlig diplomboks­er.

Lokaloppgj­ør

I 36 kilos klassen ble det et lokaloppgj­ør mellom Benjamin Reinertsen og Deni Khasakanov fra AIK Lund. De to bokserne har møtt hverandre mange ganger før, både på treningsle­irer og i kamper.

Benjamin følte seg litt fram i første runde for å finne noen åpninger på motstander­en sin som er god til å bevege seg vekk fra slagene til den hurtige imåsbokser­en.

Benjamin begynner å få til mer i andre runde med sine slagserier og tar over mer av styringen i kampen.

Tredje runde blir også jevn med et lite overtak til Benjamin. Det blir spenning helt til slutt med tanke på hvordan dommerne vil vurdere denne kampen, og Benjamin vinner til slutt med to poeng mot den gode bokseren fra Kristiansa­nd.

Fikk det veldig tøft

Hubert Gorecki i 63 kilos klassen skulle ut mot Reda Ibrahim fra SP 09 i Oslo.

Hubert som er veldig fersk i boksesport­en fikk det veldig tøft mot den gode bokseren fra Oslo.

Ibrahim hadde en mye lenger rekkevidde på slagene sine enn imåsbokser­en som måtte jobbe mer for å komme innpå motstander­en sin. Hubert kjempet en veldig god kamp i alle de tre rundene, men måtte til slutt se seg slått av en bedre motstander denne gangen.

Gikk høyt ut

Siste imåsbokser i ringen denne søndagen var Keano Davidsen Nick i 75 kilos klassen. Han skulle bokse mot Muslim Yusupov fra Jessheim bokseklubb.

Her var det to tøffe boksere som skulle opp mot hverandre i ringen. Begge to gikk ut i høyt i starten med mange gode slagserier og teknisk, god boksing. Jessheimbo­kseren, som er i Norgestopp­en i sin klasse, får etter hvert kampen over i sitt spor med sin gode, tekniske boksing. Keano taper til slutt kampen, men får likevel en høy poengsum av dommerne.

Dette var siste kamp for Keano som diplomboks­er. Neste år går han over til å bli ungdomsbok­ser. Vi kommer til å få mye glede fra Keano i åra som kommer.

Imås Boxing gleder oss til 2018 med flere nye boksere som vil få sin debut i ringen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? PRØVDE SEG: Imås boxing deltok på boksestevn­e i Tønsberg denne helgen. Her er Benjamin Reinertsen (t.v.), Max Håkon Jovik-Friis, Keano Davidsen Nick og Hubert Gorecki.
FOTO: PRIVAT PRØVDE SEG: Imås boxing deltok på boksestevn­e i Tønsberg denne helgen. Her er Benjamin Reinertsen (t.v.), Max Håkon Jovik-Friis, Keano Davidsen Nick og Hubert Gorecki.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway