Grimstad Adressetidende

Barnehage gikk i studio

17 barn fra Lillegull barnehage storkoste seg under innspillin­gen av seks sanger til en ny CD.

- INNSENDT BIDRAG Johnny Egilstad

Barna i Lillegull barnehage hadde en flott dag da de spilte inn CD på kulturskol­en i Grimstad.

Tiltaket kom til ved et forslag fra Wenche Anita R. Egilstad, en av de ansatte ved barnehagen, som er veldig glad i sang og musikk.

Avigo som er Wenche Anita R. Egilstad sin hovedarbei­dsgiver var også tilstede for å overvaere noe av inspilling­en da de syntes tiltaket var spennende.

Øvd i måneder

Barna hadde øvd siden september, og var kjempespen­t på hva dagen ville bringe. Seks sanger skulle synges inn, og kulturskol­en i Grimstad stilte med lokale.

Barna gjorde en fantastisk jobb, og flere av dem var også solister. Totalt 17 barn var med.

Medbrakt niste gikk ned på høykant og til og med kake ble det, som Kim Johnny Wilhelmsen , styrer i barnehagen hadde med.

Julegave

Med seg på piano hadde de for anledninge­n musikktale­ntet Hans Petter Selasky, som også hadde med seg utstyret og står for produksjon­en av CD-en.

Når det ferdige produktet er klart blir det en fantastisk julegave til foreldrene.

Oppsummert ble dette en fantastisk gøy dag litt utenom det vanlige i barnehagen, som barna vil huske lenge. En stor takk til alle som bidro til denne opplevelse­n.

 ??  ?? I STUDIO: Her er barna i Lillegull barnehage i studio. De tre voksne er Iben Ørbaek Kiland, Wenche Anita Egilstad og Miriam Carmen Rannekleiv .
I STUDIO: Her er barna i Lillegull barnehage i studio. De tre voksne er Iben Ørbaek Kiland, Wenche Anita Egilstad og Miriam Carmen Rannekleiv .

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway