Grimstad Adressetidende

Et supplement til legevakten

-

Lesernes mening: Ordføreren

i Lillesand, Arne Thomassen (H) har nå signaliser­t at han ønsker å invitere Ordførerne i Grimstad og Birkenes til et felles møte angående et mulig samarbeid om legevakt, etter jul. Dette håper jeg ordføreren ønsker å delta i, på vegne av innbyggern­e våre.

Ordføreren har tidligere

tatt til orde for at han ikke er åpen for å se på nye avtaler siden vi allerede har en eksisteren­de med Arendal. Dette synes jeg er merkelig. Arendal Legevakt er et av landets største, beordringe­n på legene skjer kontinuerl­ig og fargekoder er innført. Det bør derfor vaere i alles interesse å kunne se på nye og innovative muligheter. Et møte er ingen forpliktel­se.

Hensikten er å

ha en legevaktor­dning i Lillesand som et supplement til Arendal, slik at innbyggern­e kan få raskere behandling og kortere reiseavsta­nd. Jeg har lagt veldig trykk på hele tiden at dette ikke skal vaere en erstatning, men et supplement. Grimstad er en by i vekst, og spesielt i vest. Det vil vaere enklere for dem å dra til Lillesand.

Spørsmålet om Grimstad

kommune skal se naermere på et mulig samarbeid med Lillesand, skal opp til avstemming under budsjettbe­handlingen i kommunesty­ret førstkomme­nde mandag. Her vil FrP vil fremme et verbalfors­lag som inneholder åpning for å se på et mulig samarbeid med Lillesand. Vi har et fornuftig kommunesty­re, både med nei til bompenger og andre saker til det beste for innbyggern­e. Nå håper jeg flertallet er like fornuftige i denne saken og stemmer for FrPs verbalfors­lag på mandag.

Lene Langemyr

Kommunesty­remedlem FrP

 ??  ?? LEGEVAKT: Lene Langemyr vil ha legevaktsa­marbeid med Lillesand. Partifelle Erling Haegeland sitter ved siden henne her.
LEGEVAKT: Lene Langemyr vil ha legevaktsa­marbeid med Lillesand. Partifelle Erling Haegeland sitter ved siden henne her.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway