Grimstad Adressetidende

Blomst til en gledesspre­der

Marit Helsør i Grimstad Helsesport­lag får skryt for sin smittende latter, og som en som alltid setter andre mennesker først.

- JULESTJERN­E bJanicke Yttervik janicke@gat.no

Marit Helsør har vaert med i flere år i Grimstad Helsesport­lag, hvor hun både trener og er sekretaer.

– Det er et veldig bra lag, Lena Bjelland i laget vårt fikk akkurat prisen for Årets Ildsjel, og det var fantastisk fortjent. Vi andre er bare støttespil­lere, sier Marit Helsør selv.

Hun trener sammen med de andre tre ganger i uka, av og til mer, av og til mindre.

Men det er ikke bare trening som står i fokus når laget møtes.

– Det er et veldig bra miljø her, vi bakker hverandre opp. Her møtes friske, spreke, godt voksne og mennesker med funksjonsh­emninger. Sammen med en veldig lav årskonting­ent, blir dette et lavterskel­tilbud. Alle skal ha råd til å trene hos oss, sier Helsør.

Ufortjent

Selv synes hun en julestjern­e var helt ufortjent, men likevel hyggelig å få.

– Det er Lena (Bjelland) og Randi (Bakke) som fortjener ros, ikke meg, sier hun. Det er ikke de andre helt enig i.

– Mari kunne ha fått tusen julestjern­er, sier en av damene.

– Det er jo veldig hyggelig med en blomst, så jeg må si tu- sen takk til de som foreslo, jeg ble veldig rørt nå, sier hun. Og skryter samtidig av helsesport­laget.

– Vi er som en stor vennegjeng her, som både ser etter hverandre og som ser hverandre, sier hun.

Kjempejobb

– Jeg skulle ønske at Marit Helsør kunne få en av Adressas julestjern­er i år. Marit er sekretaer og «altmuligda­me» i Grimstad helsesport­slag. Hun gjør en kjempejobb, men hun går veldig stille i dørene. Marit er en gledesspre­der, har et kjempehumø­r og alltid et godt smil og en perlende latter. Hun setter andre i første rekke, er et ja-menneske som stiller med bakst og kos og går i spissen for kronerulli­ng til blomster og oppmerksom­het til andre. Sekretaerj­obben utfører hun til punkt og prikke, og er treneren borte leder hun an i treningsti­mene selv om vi skjønner at hun ikke er helt komfortabe­l med det. Latteren og smilet er likevel på plass. Marit fortjener virkelig litt heder og en blomst, skriver tipseren som ønsket en julestjern­e til Marit Helsør.

 ??  ?? VEL FORTJENT: Berit Jansen (t.v.), Reidun Gilje og Anne Jåvold var enig i at Marot Helsør fortjente en juleblomst.
VEL FORTJENT: Berit Jansen (t.v.), Reidun Gilje og Anne Jåvold var enig i at Marot Helsør fortjente en juleblomst.
 ??  ?? RØRT: Det var en overrasket og rørt Marit Helsør (i midten) som fikk overrakt Adressas julestjern­e på treningen fredag formiddag.
RØRT: Det var en overrasket og rørt Marit Helsør (i midten) som fikk overrakt Adressas julestjern­e på treningen fredag formiddag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway