Grimstad Adressetidende

Express ledet 3–2 over Våg i serieåpnin­gen mandag kveld. Da fire minutter av overtiden gjensto, gikk lyset på Karuss kunstgress.

- 4. DIVISJON Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

➤ Det ble en spesiell serieåpnin­g for Express, da de møtte Våg borte mandag kveld.

Express-trener Roy Ludvigsen hadde før kampen varslet at det ville bli mye nerver i kampen, og det var det.

Hjemmelage­t tok føringen etter fem spilte minutter, men det tok bare fire minutter før Øyvind Wilmann Heia var frempå for Fevik-laget og utlignet til 1–1. Pauseresul­tatet var 1-2, etter at Kristian Eriksen hadde puttet for Express.

Et kvarter før hvilen utlignet Våg, men Express ville virkelig ha de tre poengene, og Øyvind Wilmann Heia sørget for 3-2-ledelse til Express da fem minutter på klokka gjensto.

Dommeren la til fem minutter, og da ett av disse minuttene var spilt, ble det bekmørkt på Karuss kunstgress. Lyset gikk.

– Det var en del fra Våg som prøvde å få på lyset igjen, men etter det jeg forsto så har kommunen glemt å skru klokka til sommertid, så da fikk de det ikke til. Jeg hadde derfor ikke noe annet valg enn å blåse av kampen, sier dommer Bjørnar D. Bjørnstad.

Spesielt

Han fikk beskjed av Våg om at de vil legge inn en protest, slik at de kan få spille de fire minuttene som gjensto. Han har varslet kretsen om det som skjedde, og det er de som avgjør hva som skjer videre.

– Det var veldig spesielt det som skjedde, jeg har aldri vaert borti noe lignende, sier dommeren.

Ingen avklaring ennå

Tommy Kristensen i Agder fotballkre­ts bekrefter at de har mottatt rapporten, og at Våg har lagt inn protest. Hva som skjer videre nå kan han ikke si så mye om.

– Vi må prøve å avgjøre hva som skal skje så fort som mulig, men jeg kan ikke forskutter­e hva som vil skje. Vi må prate med klubbene først, før vi tar en avgjørelse, sier han.

– Det er kanskje ikke noe som skjer så ofte, men hva bruker å skje ved slike hendelser?

– Det hender at kampen blir gjenopptat­t fra der kampen ble avbrutt, og så hender det at resultatet blir stående, sier Tommy Kristensen.

PS! Jerv 2 åpnet også sesongen i 4. divisjon mandag kveld, og slo Arendal 2 hele 7-0 i Holvika, i en kamp hvor mange A-lagsspille­re fikk prøve seg mot et ungt Arendal-mannskap.

 ??  ?? SCORET: Kristian Eriksen scoret ett av måkene for Express.
SCORET: Kristian Eriksen scoret ett av måkene for Express.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway