Grimstad Adressetidende

Utvidet støtteappa­ratet

Amazon har fått på plass et mye større støtteappa­rat i år en tidligere. Det betyr mye for alle, mener Tommy Egeli.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Det var etter evaluering­en av sesongen i fjor at vi fant ut at vi måtte utvide støtteappa­ratet vårt, og det har vaert veldig bra, sier Tommy Egeli.

Han har fått med seg Larry Rothschild og Kelsey Hood som assistentt­renere, Oli Thor Einarson som keepertren­er, og Kari Hjembo som fysisk trener.

– Å få inn Kari har vaert et stort løft for hele gruppa. Hun har bidratt på den fysiske biten, som var et punkt vi ønsket å utvikle oss på. I treningsar­beidet har de jobbet mye med strikk, og det har vaert veldig bra. Jentene har blitt fysisk sterkere i år, sier han. I tillegg til at Kari Hjembo har kjørt den første delen av de fleste øktene i vinter, har spillerne også hatt individuel­le økter på Stamina, hvor de har trent styrke på egen hånd.

– Det har vaert kjempevikt­ig for å få opp eksplosivi­teten. Vi har prioritert det fysiske i år, det er det ingen tvil om, sier treneren. Han tror jentene har satt pris på at de har fått innputt fra flere kanter.

– Kelsey har trent dem en gang i uka, og jeg tror alle er enige om at det har vaert et løft. Jentene får input fra flere vinkler og det tror vi løfter hele laget, sier han.

 ??  ?? FÅR SKRYT: Kari Hjembo får mye skryt for sin jobb med årets A-lag. hun er fysisk trener for jentene.
FÅR SKRYT: Kari Hjembo får mye skryt for sin jobb med årets A-lag. hun er fysisk trener for jentene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway