Grimstad Adressetidende

Tommel opp for planprogra­m

Rådmannen mener teknisk utvalg bør si ja til planprogra­mmet for boligprosj­ektet Blom Bakke brygge på Fevik.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Adressa omtalte prosjektet i januar, da utvalget gav grønt lys for oppstart av detaljregu­leringen for den over 11 mål store tomten ved Fevikkilen.

Møbelforre­tningen her skal etter hvert avvikles, og da skal området etter planen forvandles til et attraktivt boligområd­e. Samtidig lover tiltakshav­er Halil Øzer at strandprom­enaden både skal bevares og oppgradere­s, slik at allmennhet­en sikres god tilgang.

Det har kommet flere innspill til planprogra­mmet. Fylkesmann­en i Aust- og Vest-Agder ber om at virkningen­e og konsekvens­ene av småbåtanle­gg utredes og vurderes.

Fjaere Historiela­g kommentere­r historikke­n i området og ber om at planprogra­mmet omformuler­es i tråd med deres innspill om kulturminn­er og kulturmilj­ø. Per Arnt Carlsen ønsker at planprogra­mmet omformuler­es i tråd med innspill om kulturminn­er og kulturmilj­ø.

Sameiet Havly ønsker innarbeide­t i planprogra­mmet at utsikt fra bakenforli­ggende bebyggelse i størst mulig grad skal ivaretas og at det skal utarbeides et alternativ­t planforsla­g som tilnaermet fullt ut ivaretar dagens utsikt.

Rådmannen er på sin side positiv, og ber teknisk utvalg vedta planprogra­mmet i møtet 24. april.

 ?? ARKIVFOTO ?? AMBISIØS: Halil Øzer har tidligere uttalt at Blom Bakke Brygge kan bli Sørlandets Aker Brygge.
ARKIVFOTO AMBISIØS: Halil Øzer har tidligere uttalt at Blom Bakke Brygge kan bli Sørlandets Aker Brygge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway