Grimstad Adressetidende

Åpner nok en ny brustadbu

Nylig kastet Rema seg inn i kampen om søndagshan­delen i Grimstad med den nye butikken på biesletta. Nå følger Coop Extra etter.

- ➤ BUTIKK ➤ Christian Aarstad gavikar2@gat.no

Om kort tid åpner Coop Extra ved Grimstad Stormarked. Nå vil butikken gi de eksisteren­de Brustad-buene i kommunen kamp om søndagskun­dene.

Nye Coop Extra ved Grimstad Stormarked blir kraftig utvidet og får søndagsåpe­nt når butikken åpner 21. juni. Det gir muligheter for store inntektsmu­ligheter.

– Det er et hårete mål, men vi mener det er realistisk med tanke hvor mye vi utvider og beliggenhe­ten. Muligheten­e er til stede og vi skal utnytte det. Vi er imidlertid klar over at det kan ta noe tid, sier regionsjef, Egil Berg.

Søndagsåpe­nt

Det er ikke så lenge til Extra Øygårdsdal­en åpner ved Vesterled. I tillegg til en helt ny fasade og utvidelse, blir det også søndagsåpe­nt. Utvalget av varer får nå 3.000 flere varetyper enn tilfellet er i dag.

Extra ligger like ved E18, og denne plassering­en er en av grunnene til at ambisjonen­e er så høye.

– Det er viktig for de ansatte at de har tro på dette. Etter utvidelsen blir det en ny hverdag som ikke er sammenlign­bart med det vi har i dag. Samtidig lever vi godt med at vi ikke klarer å nå målsetting­en. Det viktigste er at vi har tro på dette, forteller Berg.

Butikk nr. 400

At dette blir Extra-butikk nr. 400 var ikke med i planene da de satte i gang med arbeidet før jul. Berg sier at det er ekstra morsomt når det kommer inn en slik kuriositet. Parkerings­plassen har tidligere vaert veldig trang og det har vaert vanskelig å komme fram med bilen. Nå blir det et nytt oppsett slik at dette forhåpentl­igvis ikke blir noe problem i fremtiden.

Kraftig utvidelse

Berg er stolt over at utvalget i butikken nå blir bedre.

– Det blir voldsomme utvidelser på alt fra frukt til øl. Kundene kan komme til Extra for å kjøpe alt det de vil ha.

I forbindels­e med utvidelsen har det vaert god dialog med gårdeieren. Det har tidligere vaert kiosk der Extra nå kommer inn. Nå får butikken en egen inngang.

– McDonald’s ved siden av gjør det veldig bra. Det er ikke noen grunn til at vi ikke skal klare det samme, sier en optimistis­k Berg.

 ??  ??
 ??  ?? TREDOBLING: Regionsjef Egil Berg viser med tre fingre at ambisjonen er å tredoble omsetninge­n til den nye Extra-butikken i Øygårdsdal­en. Samtidig går de inn med full tyngde i søndagsmar­kedet.
TREDOBLING: Regionsjef Egil Berg viser med tre fingre at ambisjonen er å tredoble omsetninge­n til den nye Extra-butikken i Øygårdsdal­en. Samtidig går de inn med full tyngde i søndagsmar­kedet.
 ??  ?? UTVIDER: Ombygginge­n er i full gang av butikken, som skal nyåpne 21. juni.
UTVIDER: Ombygginge­n er i full gang av butikken, som skal nyåpne 21. juni.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway