Grimstad Adressetidende

Det ble målfest og kanskje årets beste førsteomga­ng da Jerv møtte NestSotra på Levermyr søndag kveld.

- LEVERMYR Janicke Yttervik janicke@gat.no

➤ – Vi er saerdeles fornøyd med første omgang, det er noe av det bedre vi har spilt i år. Vi skaper masse sjanser, og jeg er glad for måten spillerne svarer på etter kampen mot Tromsdalen på onsdag, sier trener Arne Sandstø etter kampen.

Jerv ledet 2-0 til pause, etter scoringer av Andreas Hagen og Martin Hoel Andersen, og i andre omgang gjør Nest-Sotra noen formasjons­endringer.

– De trøkker på, men vi setter mer press på de. Vi fikk tre gode sjanser, og scorer på to av dem, sier treneren fornøyd.

Fire målscorere ble det i kampen.

– Det er en lykkefølel­se at det ble fire målscorere, men det var også flere involvert.

Årsbeste

Ulrik Berglann var godt fornøyd med kampen. Venstrekan­ten ble for øvrig kåret til hjemmelage­ts beste spiller etter å ha levert både mål og målgivende.

– Det var nok årsbeste av oss i første omgang, og vi gjorde de tingene vi er gode på. Vi brukte styrken til de offensive spillerne, og vi kunne nok ha scoret enda mer, sier Berglann.

Jerv ledet behagelige 2-0 da lagene gikk til pause.

– Men det var utrolig viktig at det tredje målet kom. 4-1 er største seieren i år, og det er utrolig deilig å vise hjemmesupp­orterne. Dette er vårt fort, sier Berglann.

Tar med seg selvtillit­en

Nå venter to bortekampe­r, mot Florø og Sogndalen.

– Så får vi ta med oss selvtillit­ten i uka som kommer, sier spiller nummer syv.

Thomas Zernichow sørget for Jervs fjerde mål søndag.

– Vi gjør en fin første omgang, og fikk til mye av det vi vil. De hadde et skudd i stolpen, ellers hadde de ikke noen ting. Det begynte litt tregt i andre omgang, hvor vi ga bort ballen litt lett, sier han.

Det fjerde målet scoret han selv, og det likte han godt.

– Det er ikke så ofte jeg scorer, og det vil jeg gjerne gjøre mer. Det er ingenting som er gøyere enn å score mål, sier han.

 ??  ?? SCORET: Ulrik Berglann viste muskler og satte inn 3-0 fra en vanskelig vinkel.
SCORET: Ulrik Berglann viste muskler og satte inn 3-0 fra en vanskelig vinkel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway