Grimstad Adressetidende

Kokte over på slutten

Express var ifølge Express-trener, Roy Ludvigsen det klart beste laget i Lyngdal lørdag, men poengene, de klarte de ikke å ta med seg hjem til Fevik.

- 4. DIVISJON Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Express møtte serieleder Lyngdal på bortebane i helgen, en kamp Express gjerne ville vinne, for å henge med helt i toppen av avdelingen.

Det ble en innholdsri­k start på kampen, og lagene scoret til sammen fire mål på de første 20 minuttene.

Fevik-laget tok ledelsen etter bare tre minutter ved Steinar Berås, før hjemmelage­t Lyngdal utlignet fem minutter etter. I det 11. minutt var Kristian Eriksen frempå for Express og scoret, men Lyngdal utlignet til 2–2 i det 19. spilleminu­tt, og det ble også pauseresul­tatet.

Dumme valg

Andreomgan­gen så lenge ut til å bli målløs, men på overtid fikk Lyngdal tilkjent straffespa­rk, som hjemmelage­t sikkert satte inn bak Express-keeper Henning Haldorsson. Dermed vant Lyngdal 3–2.

– Vi var det klart beste laget i begge omgangene. Vi var gode i 85 minutter, før det begynte å koke litt over for oss på slutten. Vi ble for lite kloke og kyniske i sluttminut­tene, og gjorde en del dumme valg, som blant annet resulterte i et straffespa­rk. Kjedelig, men sånn er det, sier Express-treneren.

Ludvigsen mener at poengene ville ha havnet på Fevik, om dommeren hadde gjort jobben sin.

– Vi burde nok hatt to straffespa­rk, og keeperen deres burde vaert utvist. Det er jo selvsagt en subjektiv oppfatning av kampen det her, men jeg mener at dommeren var den svakeste aktøren på Lyngdal stadion, og det vet jeg det er flere som er enig i, sier han.

Ludvigsen roser spillerne sine, og mener det de presterte på lørdag var noe av det bedre de har gjort denne sesongen.

At det nå ble tap for serieleder­en, og de får et ytterliger­e forsprang på tabellen, tar han ikke så tungt.

– Det er flere lag som vil tape der borte, men jeg er nokså sikker på at Lyngdal også vil gå på noen tap fremover. Sånn sett har vi alle muligheter til å havne jevnt med dem på tabellen, sier han.

Møter Jerv

Neste utfordring for Express blir Jerv 2, som er motstander på Fevik førstkomme­nde mandag.

– Jerv kommer nok med et godt lag, men godt lag har vi også. Det blir nok en jevn kamp, som spillerne våre gleder seg veldig til. Det er alltid litt ekstra gøy når motstander­en er Arendal eller Jerv. Så gjelder det som i alle disse kampene, å finne rett spenningsn­ivå. Ellers skal vi forberede oss som vanlig denne uka, så skal vi vaere klare, sier Ludvigsen.

– Vi er det laget som scorer mest i serien, men vi slipper inn for mye mål. Der må vi gjøre en jobb, legger han til.

Kampen mot Jerv mandag starter klokken 18.30 og spilles altså på Fevik.

 ?? ARKIVFOTO ?? SURT TAP: Ole Marius Håbestad og Express tapte mot Lyngdal i helgen.
ARKIVFOTO SURT TAP: Ole Marius Håbestad og Express tapte mot Lyngdal i helgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway