Grimstad Adressetidende

Ny keeper klar for Jerv

Flere spillere forlater klubben, samtidig som nye fjes er kommet inn de siste dagene.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Ikke lenge etter at keeper Øyvind Knutsen hadde meldt overgang til Hønefoss, kunngjorde Jerv at de hadde signert den finske U21-keeperen Marc Nordqvist.

«Den 190cm høye og 21 år gamle keeperen er kommet på lån ut sesongen fra den finske toppklubbe­n IFK Mariehamn. Marc debuterte i toppdivisj­onen som 17-åring og har flere kamper på finsk toppnivå og har erfaring fra Europeiske-kvalifikas­jonskamper. FK Jerv har nå et meget sterkt keeperpar i Øystein og Marc og det er vi veldig glade for», meldte Jerv i en pressemeld­ing tirsdag ettermidda­g.

Nordqvist sier følgende om overgangen til Jerv:

«Er på jakt etter en ny utfordring og valgte FK Jerv da jeg har hørt mye fint om klubben. Det virker som en familiaer klubb med ambisjoner. Mine mål for oppholdet er å få nye impulser og forhåpentl­igvis utvikle nye deler av spillet. Vil jobbe hardt og forhåpentl­igvis skape en sunn konkurrans­e med Øystein og bidra til å løfte laget fremover. Ser frem til å treffe alle spillerne, trenerne og resten av menneskene i og rundt klubben».

Utskifting­er

Nylig ble det klart at Tobias Collett er ferdig i Jerv for denne gang, da han meldte overgang til KFUM Oslo.

Tirsdag kom også nyheten om at ytterliger­e tre spillere var ferdig i den gule og blå drakten.

Anthony Izuchuckwu, Isac Lidberg og Sander Haugen er alle ferdige i Jerv.

«Anthony er på jakt etter mer spilletid, og låneopphol­det med Jerv avsluttes på grunn av dette. Lidbergs lån fra IK Start utgikk nå, og han vender dermed tilbake til de gule og svarte i Kristiansa­nd. Sander Haugen reiser til Trondheim for å studere», står det på klubbens nettside.

«Vi ønsker Anthony og Isac lykke til i Haugesund og Start, og ønsker samtidig Sander lykke til med studiene! Takk for innsatsen deres i FK Jerv», står det videre.

Jerv møtte Express til treningska­mp på Fevik i går etter at Adressa hadde gått i trykken.

 ?? FOTO: FK JERV ?? FINSK: Marc Nordqvist signerte denne uken for Jerv. U21-keeperen kommer fra finsk toppfotbal­l.
FOTO: FK JERV FINSK: Marc Nordqvist signerte denne uken for Jerv. U21-keeperen kommer fra finsk toppfotbal­l.
 ?? ARKIVFOTO ?? LOKAL: Sander Haugen fra Fevik har fått lite spilletid på Jervs A-lag i år. Nå drar han til Trondheim for å studere.
ARKIVFOTO LOKAL: Sander Haugen fra Fevik har fått lite spilletid på Jervs A-lag i år. Nå drar han til Trondheim for å studere.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway