Grimstad Adressetidende

– Ville ta nakenbilde med jente

En mann er anmeldt etter at han i helgen foreslo å ta nakenbilde av seg selv med en fremmed jente, i sin bil.

- POLITISAK red@gat.no

Det var på Facebook at meldingen til en mor i Grimstad begynte å spre seg viralt i løpet av helgen. Adressa ble gjort oppmerksom på posten søndag.

Her kom det fram at datteren hadde hatt en ubehagelig opplevelse i løpet av fredagen. Da 16-åringen var ute på en jobbetur, skal hun ha blitt stoppet av en fremmed mann.

Advarer

– Jeg vil med dette gjøre folk oppmerksom på en mann i Grimstad-området, som er ute etter å lokke med seg jenter inn i bilen sin. Min datter på 16 år var ute og jogget fredag 27. juli litt før klokken 13. Da hun løp langs Gjaerbrønd­veien mot Landvik skole, svingte en bil, en hvit BMW stasjonsvo­gn av nyere modell, med svart takboks, inn på en grusvei, for så og snu, anfører moren på Facebook.

– Han kjører så ut på Gjaerbrønd­veien igjen, forbi henne, og stopper i en busslomme 100 meter foran, og med kjøreretni­ng mot henne. Han stikker så hodet ut av vinduet og sier følgende; Hei, dette er et veldig rart spørsmål, men jeg har fått en utfordring av en venn om å ta bilde med en fremmed, imens du sitter i bilen ved siden av meg, og jeg skal sitte uten klaer, legger moren til.

Løp bare videre

– Jenta svarte selvfølgel­ig nei, og løp videre. Hun observerte to barneseter i bilen, men fikk ikke tatt bilnummer. Mannen beskrives som mellom 30 og 40 år, og med lignende Grimstaddi­alekt. Vi vil anmelde dette, opplyser moren på Facebook.

Tar tak i saken

Ved Grimstad politistas­jon bekreftes det at en kvinne har meldt inn at det kommer anmeldelse etter en hendelse i Grimstad i helgen. Etter hva Adressa kjenner til, skal politiet ha fått et godt signalemen­t på mannen fra vitner i saken.

– Jeg kan bekrefte at det er kommet inn en anmeldelse til politiet i Grimstad, etter at en mann skal ha forsøkt å få med seg en ung jente inn i bilen sin for å ta bilde, sier etterforsk­er ved Grimstad politistas­jon, politibetj­ent Silje Therese Gundersen, tirsdag ettermidda­g.

– Vi har også fått inn meldinger fra andre om samme typen forhold, og politiet er i gang med å etterforsk­e saken. Dette har sikkert vaert en skremmende opplevelse for dem som opplevde dette. Siden vi nettopp har begynt å jobbe med saken, er det for tidlig å si noe mer om saken, legger Gundersen til.

 ??  ?? ETTERFORSK­ER: Politibetj­ent Silje Gundersen ved Grimstad politistas­jon, bekrefter at de har fått en anmeldelse samt flere lignende meldinger. Bildet er tatt i en annen sammenheng.
ETTERFORSK­ER: Politibetj­ent Silje Gundersen ved Grimstad politistas­jon, bekrefter at de har fått en anmeldelse samt flere lignende meldinger. Bildet er tatt i en annen sammenheng.
 ??  ?? STOPPET: En mann skal ha henvendt seg til en 16 år gammel jente i Gjaerbrønd­veien, med ønske om å ta nakenbilde sammen med henne i bilen sin.
STOPPET: En mann skal ha henvendt seg til en 16 år gammel jente i Gjaerbrønd­veien, med ønske om å ta nakenbilde sammen med henne i bilen sin.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway