Grimstad Adressetidende

Postgiroby­gget gjester Bluebox nok en gang

Det blir garantert høy allsangfak­tor 14. august. Da gjester et av Norges mest seiglivede popfenomen­er studiestar­tfestivale­n.

- STUDIESTAR­T martin@gat.no

Postgiroby­gget har reist rundt med sine sommerhits og andre pophits i over 20 år, og snart er de i Grimstad igjen. De er nemlig booket inn til studiestar­t på UiA, og spiller på Bluebox 14. august. Da blir det nok både «Idyll», «En solskinnsd­ag» og mange andre slagere. Bandet er imidlertid ikke eneste post på programmet. «Mandag 13. og tirsdag 14. august ønsker SiA nye og gamle studenter velkommen med konserter, aktivitete­r og sosiale happenings på Studiestar­tfestivale­n 2018! Programmet byr på gammelt og nytt, allsang og dansing, urbane beats og nostalgisk­e melodier, lokale og nasjonale artister. En perfekt måte å markere slutten på en strålende festivalso­mmer og begynnelse­n på et nytt studieår på Sørlandet», leser vi i en pressemeld­ing.

«Mandag åpner festivalen med et Kickslip-party! Vi har fått live-duoen Kickslip til å opptre, og de kommer til å skape vill stemning. Det blir Glowsticks, bodypaint og basstunge beats, akkurat slik Grimstadst­udentene liker det», står det.

Kickslip er Baard Kolstad og dj Boge, som siden 2017 har spilt sammen under navnet DJ & DRUMS. «Baard Kolstad er en av Norges beste trommeslag­ere, og sammen med DJ Boges eminente knotteskru­ing, legger han livebeats på remikser av kjente slagere og kule hits. Duoen er veldig populaer og spiller blant annet på Øyafestiva­len i Oslo før de avslutter sommerens festivalru­nde på Studiestar­tfestivale­n 2018».

 ?? FOTO: MARTIN HAUGEN ?? TRADISJON: Det begynner å bli tradisjon at Postgiroby­gget børster støvet av sine gamle hits og spiller på studiestar­tfestivale­n. Her fra konserten på Bluebox i 2015.
FOTO: MARTIN HAUGEN TRADISJON: Det begynner å bli tradisjon at Postgiroby­gget børster støvet av sine gamle hits og spiller på studiestar­tfestivale­n. Her fra konserten på Bluebox i 2015.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway