Grimstad Adressetidende

Få muligheter igjen

Etter litt over halvgått løp er det fremdeles billetter igjen til St. Valentin i Fjaereheia. Erfaringsm­essig blir det fort fullt på de siste forestilli­ngene.

- ➤ Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Nå har vi igjen fire forestilli­nger. I dag er det solgt ca. 450 billetter. Vi selger ca. 200–300 billetter hver dag, så jeg regner med vi ender opp med ca. 550 i dag. Vi har plass til 960, og der er fremdeles god plass, sier prosjektle­der Torleiv Ness Ugland til Adressa onsdag ettermidda­g.

Rørende

Han forteller videre at erfaringer fra tidligere år tilsier at billettsal­get går oppover og at det fyller seg opp med folk som er litt sent ute.

– Når det begynner å gå mot slutten, pleier det å bli mer fart på salget, og da er det ikke så mye å velge mellom, sier han.

– Hvilke tilbakemel­dinger får dere?

– Utelukkend­e positive, sier han og forteller om folk som rapportere­r at publikum går litt snufsende ut fra steinbrudd­et.

– Jeg tror det er en forestilli­ng som griper mange, og jeg synes vi har fått gode omtaler i mediene, sier han, men innrømmer at markedet har vaert tregere enn det de hadde forventet. Han tenker seg blant annet at den ekstreme varmen vi har hatt i sommer, kan ha gjort utslag på billettsal­get.

Startkapit­al

– Grimstadpu­blikum bør kjenne sin besøkelses­tid nå, for det er ikke så mange dagene igjen, sier han, og mener at forestilli­ngen er ny, og at publikum derfor ikke har et forhold til den, men at «ryktene» som går om at det er «flotte greier», vil vise seg på billettsal­get de neste dagene. – Hvor mange tror du får sett den?

– Jeg tipper vi lander på en plass mellom 4–500 publikumme­re, sier han.

– Er det nok?

– Det er aldri nok, sier han, og forteller at eventuelle overskudd fra en forestilli­ng, går uavkortet med til å finansiere neste forestilli­ng Kastellet kultursent­er har ansvaret for.

– Derfor er det alltid greit å ha med en startkapit­al til neste forestilli­ng om to år til. Det hadde vi fra Nasareeren. Får vi ikke det med oss, må vi jobbe mer med å lage 2020-forestilli­ngen, oppgir han og oppfordrer folk til å bestille billett hvis man har tenkt å få med seg St. Valentin.

Musikalen spilles hver kveld til og med lørdag 4. august.

 ?? ARKIVBILDE ?? ROMA: – Det er mektige scener i steinbrudd­et for tiden. Lørdag kveld synges det for siste gang i Fjaereheia denne sommeren.
ARKIVBILDE ROMA: – Det er mektige scener i steinbrudd­et for tiden. Lørdag kveld synges det for siste gang i Fjaereheia denne sommeren.
 ?? ARKIVBILDE ?? AMFI: Det er plass til 960 personer i Fjaereheia. Dette bildet av publikum er fra Nasareeren i 2016.
ARKIVBILDE AMFI: Det er plass til 960 personer i Fjaereheia. Dette bildet av publikum er fra Nasareeren i 2016.
 ?? ARKIVBILDE ?? PROSJEKTLE­DER: Torleiv Naess Ugland håper publikum kjenner sin be- søkelsesti­d i Fjaereheia nå som det naermer seg slutten.
ARKIVBILDE PROSJEKTLE­DER: Torleiv Naess Ugland håper publikum kjenner sin be- søkelsesti­d i Fjaereheia nå som det naermer seg slutten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway