Grimstad Adressetidende

Oppfordrer alle til å bygge olabiler

Magne Aslaksen håper å se mange raske og kule olabiler på Fevikdagen 18. august.

- Camilla Hovstø camilla@gat.no ➤

For andre året arrangeres Fevikdagen, i år den 18. august. Magne Aslaksen sier formålet med dagen er å samle alle som ønsker en hyggelig og sosial dag på Fevik, og det blir mange aktivitete­r for både store og små.

Fisketur og full fart

– Det blir mange morsomme aktivitete­r, og det meste skjer samtidig. Det blir fisketur i Fevikkilen, Eliasbåten kommer for å hilse på barna og de kan laere å knyte knuter og fortøye båt. Elle Melle sangkor underholde­r og det blir full fart med Arendal Båtsportsk­lubbs Rescue-båt. Denne båten går i 40 knop, sier han.

Skal kåre flere olabiler

I tillegg håper Aslaksen at voksne og barn sammen setter i gang med å bygge noen kule, kreative, fine og raske olabiler allerede nå.

– Vi ønsker å se mange fine, kule og raske olabiler på Fevikdagen, og vil ha kåringer med flotte premier. Det blir bakkeløp ned Boes Bakke.

På kvelden blir det kveldskons­ert med Johnny B og Sønner av Froland.

– Fantastisk område

– Fevikdagen var et populaert arrangemen­t for 50 år siden, men har ikke blitt arrangert siden, sier Aslaksen.

– Da vi dro det i gang igjen i fjor, ble det en knallsukse­ss med godt besøk på dagen og kvelden. Vi har jo et fantastisk havneområd­e, som vi må benytte oss av, legger han til.

Dagen arrangeres av Express

fotball, i samarbeid med Søm båtforenin­g, Fevik sanitetsfo­rening, Solstrålen barnehage, Fevik Arbeidskir­ke og Arendal båtsportsk­lubb.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? OLABILLØP: Aslaksen håper å se mange tøffe olabiler og -sjåfører på Fevikdagen. Bildet er fra et olabilløp i Myråsen i fjor.
FOTO: PRIVAT OLABILLØP: Aslaksen håper å se mange tøffe olabiler og -sjåfører på Fevikdagen. Bildet er fra et olabilløp i Myråsen i fjor.
 ??  ?? GLEDER SEG: Arne Øksenberg og Magne Aslaksen ser frem til Fevikdagen 18. august, som arrangeres for andre år på rad.
GLEDER SEG: Arne Øksenberg og Magne Aslaksen ser frem til Fevikdagen 18. august, som arrangeres for andre år på rad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway