Grimstad Adressetidende

Andreas best i landet

Andreas Jørgensen klarte målet sitt i helgen, og forsvarte sammenlagt­ledelsen i norgescupe­n. Han vant siste løp, og var overlegen i sammendrag­et.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

I første runde hadde han fem prikker, mens det ble tre i andre runde. Til sammen altså åtte prikker.

Nestemann på resultatli­sta, Sander Elmholt fra Osloungdom­mens Motorsente­r hadde 11 prikker til sammen. På tredjeplas­s kom Sander Bjoraa fra Kristiansa­nd trialklubb. Han hadde hele 24 prikker. Hele 27 deltakere var med i denne klassen.

Seieren til Andreas Jørgensen var den fjerde for året i norgescupe­n. I år har det vaert fem løp, og Jørgensen har altså bare en gang ikke kommet øverst på seierspall­en. Da ble han nummer to. Han var dermed nokså overlegen i sammendrag­et, og vant med 45 poeng på nestemann, som har hatt en seier og fire andreplass­er denne sesongen.

Pallplass til Forsetlund

Men det var flere utøvere fra Grimstad Trialklubb MAU som gjorde sine saker bra under årets siste norgescup-konkurrans­e, som for øvrig ble avholdt i Oslo.

I juniorklas­sen for jenter klinket Malin Olsen Forsetlund til med en sterk 2. plass, kun slått av Ingeborg Bergersen fra Skiptvedt Motoraktiv­itetsklubb.

Malin Olsen Forsetlund ble nummer tre sammenlagt i årets norgescup, bare 15 poeng bak 2.-plassen.

Nådde ikke opp i eliteklass­en

I eliteklass­en stilte tre blad Vold Gunvaldsen.

Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen ble best av brødrene på en 7. plass, mens Nils-Johan Vold Gunvaldsen havnet på 8. plass. Sistemann, Jacob-Olaus, brøt konkurrans­en.

Sammenlagt endte de tre brødrene på henholdsvi­s sjette, åttende og tiendeplas­s i årets norgescup.

Ingen NM-medaljer

Dagen før norgescupe­n ble avsluttet var det NM i Oslo. Her stilte flere av kjørerne i andre klasser enn det de vanligvis kjører.

Andreas Jørgensen prøvde seg i juniorklas­sen, og her endte han på 10. plass.

I eliteklass­en ble Jarand- Mathias Vold Gunvaldsen nummer ni, Nils-Johan Vold Gunvaldsen nummer 11 og Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen nummer 12.

Malin Olsen Forsetlund tok en fin 7. plass i kvinneklas­sen. ➤

 ?? FOTO: PRIVAT ?? IMPONERTE: Andreas Jørgensen har tatt fire av i alt fem seiere i norgescupe­n denne sesongen. I helgen vant han igjen, og det ble dermed sammenlagt­seier.
FOTO: PRIVAT IMPONERTE: Andreas Jørgensen har tatt fire av i alt fem seiere i norgescupe­n denne sesongen. I helgen vant han igjen, og det ble dermed sammenlagt­seier.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway