Grimstad Adressetidende

Amazon ble knust av Øvrevoll Hosle

Amazon fikk det svaert tøft da de gjestet Baerumslag­et Øvrevoll Hosle søndag ettermidda­g. Hjemmelage­t vant kampen hele 5–0.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Amazon holdt greit følge med Øvrevoll Hosle i første del av kampen på DNB Arena Hosle, og det sto 0–0 til litt over halvtimen var spilt.

Da 36 minutter hadde gått fikk hjemmelage­t hull på byllen, da Soorin Saba Bamdadsoof­i satte inn 1–0. Det var også pauseresul­tatet.

I andre omgang raknet det fullstendi­g for Amazon. Øvrevoll Hosle doblet ledelsen etter 47 minutter ved Lise Janbu Eide. Hun la også på til 3–0 etter at det var spilt en time i Baerum.

Christiane Sofie Jansch la på til 4–0 etter 67 spilte minutter, før Sara Iren Lindbak Hørte satte punktum i kampen med sin 5-0-scoring på overtid.

Amazon ligger fremdeles på 5. plass på tabellen.

Disse jentene spilte for Amazon søndag: Silje Karin Hatland, Mina Sofie Pedersen (Marthe Vik 77.), Kathrine Killinglan­d, Marielle Amundsen Tøsse, Julie Kvale Støstad, Mari Storli, Lisbeth Fredli Rothschild (Elin Victoria Nikolaisen 60.), Isabella Hayes, Vårin Kristina Vik (Sofie Haugland Ausland 69.), Hedda Kristensen Hansen og Malene Oland Haugen. ➤

?? ARKIVFOTO ?? NEDTUR: Amazon tapte stort i helgen. Øvrevoll Hosle vant kampen i Baerum hele 5–0. Dette bildet er fra en annen kamp i år.
ARKIVFOTO NEDTUR: Amazon tapte stort i helgen. Øvrevoll Hosle vant kampen i Baerum hele 5–0. Dette bildet er fra en annen kamp i år.