Grimstad Adressetidende

– Denne dedikerer jeg til

En knallhard og praktfull tverrligge­r fra Kristoffer Tønnessen var nok til å senke Strømmen på Levermyr søndag kveld. Og til å sikre den beste bursdagsga­ven til mamma Marianne.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Først ble jeg litt overrasket over det som skjedde. Skuddet går jo nesten rett på mål. Så ser jeg at nettet beveger seg, og skjønner at den har gått i mål. Da ble jeg nesten litt sjokkert. Men det var likevel en veldig deilig følelse. Nå var det lenge siden sist, så det var en veldig deilig følelse.

Dette sier dagens Jerv-spiller, Kristoffer Tønnessen, til Adressa rett etter kampslutt på Levermyr søndag kveld. Da har han sørget for å sikre Jerv tre veldig viktige poeng i OBOS-ligaen. For med seks kamper igjen i årets serie, teller hver kamp og hvert poeng Jerv kan få.

Og for en måte Tønnessen senket Strømmen på. Folk hadde knapt rukket å få varmen i fua på setene på Levermyr stadioen da Tønnessen etter 12 minutter får en pasning fra Brice Wembangomo.

– Skyt, ropes det fra en av de andre medspiller­ne på Jerv, og det er akkueat det Tønnessen gjør. Fra 20-25 meter lader han kanonen, og sender avgårde et knallhardt og akkurat passe høyt nok skudd. Det smeller i tverrligge­ren rett over Strømmens keeper Simon Edmund Thomas så han knapt får summet seg. 1-0 til Jerv. Dette ble også sluttresul­tatet og Jerv kunne ta med seg alle tre poengene fra Levermyr denne solfylte og flotte høstetterm­iddagen.

– Dette målet dedikerer jeg til mamma som fyller 47 år i dag, sier Kristoffer Tønnessen til slutt.

 ??  ?? SMELLER I STÅLE: Her hører Simon Edmund Thomas bare det veldige smellet fra stanga når fotballen treffer tverrligge­ren.
SMELLER I STÅLE: Her hører Simon Edmund Thomas bare det veldige smellet fra stanga når fotballen treffer tverrligge­ren.
 ??  ?? INNSER MÅLET: Strømmens keeper snur seg rundt i lufta og ser at balen har smøget seg inn bak ham og i mål.
INNSER MÅLET: Strømmens keeper snur seg rundt i lufta og ser at balen har smøget seg inn bak ham og i mål.
 ??  ?? OMFAVNES: Og da blir både Kristoffer Tønnessen og de andre Jervspille­rne strålende fornøyde.
OMFAVNES: Og da blir både Kristoffer Tønnessen og de andre Jervspille­rne strålende fornøyde.
 ??  ?? PÅ VEI INN: Denne suseren fra Kristoffer­Tønnessen fra 20-25 meters hold klarer ikk
PÅ VEI INN: Denne suseren fra Kristoffer­Tønnessen fra 20-25 meters hold klarer ikk

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway