Grimstad Adressetidende

Åpner Loppehuset

Lørdag åpner Loppehuset dørene. Alle pengene derfra skal gå til ulike tiltak i kreftomsor­gen.

- Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Vi skal jobbe for kreftomsor­gen lokalt i Aust-Agder, sier daglig leder Anita Bjelland.

Hun er tydelig på at alle som skal jobbe med Loppehuset, er frivillige og at ingen vil motta lønn.

Ting og tang

Det er i de gamle banklokale­ne i Arendalsve­ien 40, visà-vis Kiwi, at Loppehuset har flyttet inn.

I 14 dager har gjengen stått på, samlet inn ting og klargjort butikken som inneholder alt av husholdnin­gsartikler, møbler, leker og klaer både til voksne og barn.

– Vi har også en del arbeidstøy, og vi har vaert så heldige å få med oss en del naeringsdr­ivende og private som har gitt ting, sier Bjelland, og opplyser at butikken er full og at de har masse på lager.

Kreftsaken

– Folk må veldig gjerne komme med ting til oss når de rydder. Det blir vi veldig takknemlig for, fortsetter hun.

29. september står de klare med gratis kaffe, kake og vafler, og ballong og kjaerlighe­t på pinne til barna.

– Vi føler at alle har et forhold til kreft. Det er ikke mange som ikke har fulgt noen til sitt siste hvilested på grunn av kreft, sier Bjelland om valg av formål. Hun opplyser videre at de har en god dialog med kreftkoord­inator og frivilligh­etssentral­en.

– Er det noen som ønsker å komme i kontakt med oss, er vi på Facebook, opplyser Bjelland, og inviterer alle til å komme til åpningen førstkomme­nde lørdag for en kaffetår og handel. ➤

 ??  ?? KLARE FOR ÅPNING: F.v. Anita Bjelland, Unni Kristine Nilsesvold, Kari Bjelland, Victor Køheler, Linda Ann Køheler, Lise Vang jobber frivillige i butikken og holder nå på med siste innspurt før åpningen.
KLARE FOR ÅPNING: F.v. Anita Bjelland, Unni Kristine Nilsesvold, Kari Bjelland, Victor Køheler, Linda Ann Køheler, Lise Vang jobber frivillige i butikken og holder nå på med siste innspurt før åpningen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway