Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

- ➤ ➤

TIRSDAG

➤ FILADELFIA: DET blir bønnog lovsangsmø­te både på tirsdag formiddag og på kvelden. Alle er hjertelig velkommen!

➤ ØSTERHUS ARBEIDSKIR­KE

i kveld. «Diakoni i går, i dag, og til hverdags». Innledning v/ Hans Inge Saevareid og Inger Johanne Bolstad. Kveldsmat. Se annonse i lørdagsavi­sen. Alle er hjertelig velkommen!

ONSDAG

➤ FILADELFIA: ONSDAG formiddag samles Misjonsfor­eningen til månedens samling med fokus på misjonspro­sjekt og fellesskap. Alle er hjertelig velkommen! På kvelden blir det menighetsm­øte for Filadelfia­s medlemmer.

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Bibel, bønn og lovsang på kvelden.

FRIKIRKEN: ONSDAG kveld: Misjonsfor­eningen har i dag fellessaml­ing med Lillesand misjonsrin­g i Lillesand Frikirke. Taler er pastor i Lillesand Frikirke, Rune Daltveit. Det blir felles avreise fra Grimstad Frikirke en halvtime før møtet. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Støperiet, møtested for studenter og unge voksne. I kveld er det Hans Jørgen Wennesland som skal tale. Tema er «Håp». Det blir som vanlig kahoot, god stemning og gratis kveldsmat!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Småbarnstr­eff på formiddage­n for barn under skolealder i følge med en voksen omsorgsper­son. Vi leker, prater, synger og spiser medbrakt nistepakke sammen. Du finner oss i 3. etasje. Velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Onsdag kveld taler Odd Rannestad på møtet i Misjonssal­en. Det er bønnemøte en halv time før møtet. Hjertelig velkommen!

TORSDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Morgenbønn og kveldsbønn i bønnekapel­let i 1. etasje. Du er velkommen til å be sammen med oss!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway