Grimstad Adressetidende

Laget stor fest på dugnad

Foreldrene til Express 2011-kullet ville gjøre noe annet enn å selge juletraer og toalettpap­ir for å få inntekter. Resultatet ble halloweenf­est for over 400 mennesker.

- FEVIK ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Da Adressa var innom den store festen, som trakk over 400 barn og voksne, var det trekning i lotteriet på inngangsbi­lletten. I mylderet av barn traff vi Herman Elias Haldorsen og Øyvind Dahlslett, begge syv år. De koste seg med leker, kaker og godteri. Det hele var arrangert på dugnad til innekt for Express 2011-kullet, og mange foreldre hadde vaert i sving med kakebaking, pynting og andre forberedel­ser i mange timer før det var klart for fest.

Skal gjentas neste år

Og både festen og dugnaden ble en så stor suksess at arrangøren­e lover en ny runde neste år.

– Det har vaert omtrent 420 mennesker innom, så det er en suksess. Og noe vi vil gjenta neste år, sier Rune Moe Skøien, som var med på å arrangere festen.

Ideen om en halloweenf­est kom på et foreldremø­te.

– Det er i stedet for å selge juletraer eller dopapir. Vi tenkte litt kreativt på det, og på hvordan vi kunne gjøre noe gøy på dugnad, sier Andreas Haldorsen, også han i arrangemen­tskomiteen.

Flere steder, også i Grimstad, arrangeres hvert år store Hallovenn-fester som et alternativ til halloween. Her skal det ikke vaere skumle kostymer, men det var absolutt tillatt på Fevik skole denne kvelden.

– Vi ville vaere tro mot den klassiske halloween-feiringen og lage noe for alle, sier Skøien.

Og alle som var innom festen onsdag kveld så i alle fall ut til å hygge seg.

 ??  ?? KOSTYMER: Herman Elias Haldorsen (t.v. )og Øyvind Dahlslett hadde flotte kostymer på halloweenf­esten på Fevik skole.
KOSTYMER: Herman Elias Haldorsen (t.v. )og Øyvind Dahlslett hadde flotte kostymer på halloweenf­esten på Fevik skole.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway