Grimstad Adressetidende

– Sletter ikke innlegg fordi moderator er uenig

Moderator Knut A. Dyvik skriver det er svaert sjeldent at innlegg og kommentar på Facebook-gruppen «Vi som mener noe i Grimstad by» blir slettet.

-

Adressa har bedt om kommentar fra moderator Knut A. Dyvik til påstander i innlegget til Lars Olav Karlsen.

– Innsendere­n skriver at du er blitt moderator, men at du sletter innlegg og kommentare­r som du ikke er enig i. Hva er din kommentar til det?

– Rent generelt kan jeg si dette: «Vi som mener noe i Grimstad by» er en gruppe på Facebook som ikke er underlagt noen spesielle regler annet enn de som er nevnt i gruppens innledning. Der er det satt noen krav. Hvis et innlegg eller en kommentar en sjelden gang blir slettet, så er det mest sannsynlig fordi det inneholder personangr­ep, ikke fordi en moderator er uenig. Det er forøvrig svaert sjelden det skjer, også fordi det da er avhengig av at noen melder fra/klager på slike kommentar, svarer Knut A. Dyvik.

I Facebook-gruppens retningsli­njer heter det blant annet: «Gruppen er ment å vaere en plass der alle kan si det de mener om det som skjer, både positive og negative ting. Vi har stor takhøyde, og håper så mange som mulig kan delta slik at det skapes en fin diskusjon. For at det skal bli en så bra diskusjon som mulig har vi noen få enkle regler:

1. Dette er en gruppe hvor vi ønsker å høre menigmanns meninger i Grimstad.

2. Vaer saklig, ikke kom med sarkasme, karakteris­tikker og personangr­ep av meningsmot­standere. Si at du er uenig med vedkommend­e og forklar saklig hvorfor.

3. Hold deg til tema for tråden du svarer i.

 ?? ARKIV ?? SVARER: Knut A. Dyvik svarer på kritikken.
ARKIV SVARER: Knut A. Dyvik svarer på kritikken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway