Grimstad Adressetidende

Går videre til finalen

Ann Kristin Møretrø Kristianse­n går videre i kåringen av årets fotballmam­ma.

- JERV peer@gat.no

«Vi har vunnet delfinalen i kåringen. Vår egen Ann Kristin M. Kristianse­n er med videre», melder salgs- og markedssje­f Rune Nøstvik i Jerv.

Ann Kristin Møretrø Kristianse­n har vunnet lokalt på Sørlandet og går nå videre til finalen i Oslo, der pengepremi­en er på hele 50.000 kroner.

Frtjener heder

«Ann Kristin fortjener heder og aere. Hun har en liten stillingsp­rosent i klubben, men jobber med hele hjertet og er mamma for hele A-laget og alle oss i administra­sjonen», skriver Nøstvik i en mail til Adressa.

– Det er kjempehygg­elig å bli satt pris på, sier Kristianse­n i en kommentar.

Hun har drevet fotballfri­tidsordnin­gen i Jerv, laget mat til Alaget og fulgt opp små og store fotballspi­llere.

Vinneren kåres på Ullevaal

Vinneren kåres på Fotballfes­ten 2018 på Ullevaal stadion søndag 25. november. Kåringen av årets fotballmam­ma er kommet i stand etter et initiativ fra klubbene i OBOS-ligaen.

– Gjennom denne kåringen ønsker vi å gi masse kjaerlighe­t til alle mammaer som legger ned utallige timer for fotballbar­na sine. Mammaene gjør alt fra å steke vafler, vaske sure sokker og er aktive på feltet. De er viktige brikker for å skape et trygt og godt fotballmil­jø for barna i sin fotballklu­bb, sier Sarah Isabelle Aarøe, partnerans­varlig i Aalesunds Fotballklu­bb.

De nominerte fra Grimstad var Anita Smedsrud (Imås), Anette Håkedal (Jerv), Siri-Lin H. Syse (Jerv), Anette Mortensen (Express), Marianne Tønnessen (Jerv), Siri Lølandsmo (Søgne), Ann Kristin Møretrø Kristianse­n (Jerv), Tove Løkke (Jerv og Våg), Siv Stabell Somdal (Jerv) og Beate Høivang Håland (Express).

Vinneren i den lokale avstemning­en får 10.000 kroner til sin breddeklub­b og represente­rer FK Jerv i den nasjonale finalen.

Hovedpremi­en i den nasjonale avstemning­en er 50.000 kroner til breddeklub­ben hun represente­rer.

 ?? ARKIV ?? GÅR VIDERE: Ann Kristin Møretrø Kristianse­n sier hun synes det er kjempehygg­elig å bli satt pris på.
ARKIV GÅR VIDERE: Ann Kristin Møretrø Kristianse­n sier hun synes det er kjempehygg­elig å bli satt pris på.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway