Grimstad Adressetidende

– Kan ikke garantere noe

Mye skal gå galt dersom Jerv må ut i kvalik for å unngå nedrykk, men trener Arne Sandstø tar ingenting på forskudd.

- 1. DIVISJON Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Søndag spiller Jerv sesongens nest siste kamp, borte mot Ull/ Kisa. Selv om opprykksto­get er gått for Jerv, kan de gule og blå fortsatt risikere å havne i playoff for å holde plassen i divisjonen. Fem poeng bak ligger nemlig Notodden, mens Åsane ligger på 33. Strømmen ligger likt med Jerv på 35. Vinner laget fra bluesbyen sine to siste kamper, Åsane tar minst tre poeng og Strømmen ett mens Jerv taper sine to siste, må Jerv ut i kvalik.

Skal jobbe knallhardt

– Er du trygg på at dere klarer å holde Notodden under dere på tabellen, Arne Sandstø?

– Sånn som OBOS-ligaen har vaert i år, er det ingen som kan vaere trygge på noe som helst. Spillergru­ppa er sultne og vi er vanskelige å slå. Så har det manglet litt på å skape nok. Vi kan ikke garantere noe som helst, men vi skal jobbe knallhardt for det.

Jerv-treneren kaller søndagens motstander et hardtsatse­nde lag som har veldig store ambisjoner om å rykke opp til Eliteserie­n de neste årene.

– De spiller på samme måte som vi gjør, og det er to lag som kjenner hverandre godt. Det har vaert tette kamper her hjemme, så har de hatt en fordel der oppe. Det blir en tøff bortekamp, men det skal vaere en fullt overkommel­ig motstander for oss, mener han.

Avslører ikke formasjon

I forrige kamp stilte treneren med tre stoppere bak og to spisser på topp.

– Er det aktuelt å fortsette med samme formasjon som sist, eller er det tilbake til 4-3-3?

– Alt handler om spill og motspill, og vi må ha noe som passer de vi har tilgjengel­ig. Det er noe vi vurderer inn mot hver kamp, så det får vi se på søndag, sier Sandstø.

For øyeblikket er det er kun en skadet Andreas Hagen som er uaktuell til kampen. Den starter så tidlig som klokken 12 søndag.

 ??  ?? VIKTIG: Daniel Aase og Jerv er ikke garantert sikker plass på tabellen med to kamper igjen å spille. Derfor er det viktige poeng å spille om mot Ull/Kisa søndag.
VIKTIG: Daniel Aase og Jerv er ikke garantert sikker plass på tabellen med to kamper igjen å spille. Derfor er det viktige poeng å spille om mot Ull/Kisa søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway