Grimstad Adressetidende

Står på for innendørsb­ane

Dugnadsvil­jen i Imenes skytterlag har blitt satt på store prøver de siste månedene da de har litt av hvert og styre med.

- På det jevne ➤ SKYTING Pål Repstad

Rent sportslig har året 2018 vaert et år på det jevne for Imenes skytterlag.

For noen av skytterne var det litt stang ut i de største mesterskap­ene.

En prestasjon vi synes fortjener litt ekstra oppmerksom­het er Helene Sto renes sin flotte andreplass i landsdels kretsmeste­rskapet i feltskytin­g på hjemmebane. Hun var svaert naer seieren, men måtte etter omskyting med Tor Harald Lund til slutt gi tapt etter den sterke noteringen 42/7. Tom Landås ble for øvrig mester i klasse to.

Under landsskytt­erstevnet gjorde fjorårets norgesmest­er Ørjan Metveit på ny en god prestasjon ved å skyte til 30 treff for andre året på rad. I finalen ble det derimot en bom denne gangen.

Anders Edvin Gusdal var i Normalaget i baneskytin­gen, men nådde ikke helt opp. Han fikk med 340 poeng imidlertid sin stjerne nummer 14. Stjerne fikk han også på felten med 41 treff.

Nytt medlem av 350-klubben

Blant de yngre skytterne skjøt Kristian Storenes to ganger til 350 poeng på ettersomme­ren og ble Imenesmedl­em nummer 15 i den eksklusive klubben for rekrutteri­ngs skyttere.

LS-debutant Vegard Knutson, som for øvrig vant flere feltseiere i løpet av vinteren, skjøt fullt hus på felten i Stjørdal og fikk en fin 21. plass til slutt.

Vi nevner også følgende imenesinge­r som har blitt samlagsmes­tere dette året: Svend Karlsen (kl. 5–15 m), Anders Edvin Gusdal (kl. 5–felt), Tom Landås (kl. 2–15 m), Arne Vallheim (kl. 2–felt), Anders Metveit (V55– felt), Aslak Lonebu (V73–15m) og Vemund Kristoffer Paul (rekrutt–felt).

På årsmøtet fikk Paul Notto Mikkelsen diplom og DFS skjold for å ha skutt til dugleiksme­rket 50 ganger, mens Kåre Storenes ble hedret med du g l eiks merkediplo­m for 35 år.

Valgene gikk greit unna. Her kom Ørjan Metveit inn som nytt styremedle­m i stedet for Margrete Hørte. Styresamme­nsetning enser dermed slik ut: Bjørn Tore Beisland, leder, Eilef Stalleland, nestleder, Thor Vigre, kasserer, Ørjan Metveit, sekretaer og Anders Edvin Gusdal styremedle­m.

Laget har en sunn økonomi og har ifølge årsmelding­en for tiden 418 medlemmer.

Lederen Bjørn Tore Beisland, som til sammen har hatt med seg 15–20 personer på en eller flere innendørsd­ugnader i høst, sier til slutt at det vil bli en større markering når den nye hallen står ferdig. Eksempelvi­s vil da ordføreren bli invitert avslutter han.

Allerede på årsmøtet i 2009 ble planene om en ny innendørsh­all på Landvik lansert, men det er altså først nå at de er blitt en realitet.

 ??  ?? SENTRALE: På bildet ser vi fra venstre Bjørn Tore Beisland, Paul Notto Mikkelsen, Helene Storenes og Kåre Storenes.
SENTRALE: På bildet ser vi fra venstre Bjørn Tore Beisland, Paul Notto Mikkelsen, Helene Storenes og Kåre Storenes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway