Grimstad Adressetidende

Klare ambisjoner i ny klubb

Den tidligere Jervyndlin­gen Ulrik Reinaldo Berglann har klare ambisjoner for sin nye klubb Arendal.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Min ambisjon er å bidra til at Arendal tar steget opp i OBOSligaen.

Dette sier den tidligere Jervprofil­en og yndlingen Ulrik Reinaldo Berglann til nettstedet til Arendal fotball.

Etter at han ikke fikk fornyet kontrakten sin med Grimstadkl­ubben valgte han i stedet å ga til fotballklu­bben fra nabobyen i øst. Der han har nå skrevet under en kontrakt som binder ham til klubben det neste året.

Var klar for skifte

Ifølge nettsiden til Arendal fotball har den meget hurtige venstrebac­ken vaert klar for et klubbskift­e i høst etter at kontrakten hans kom til å løpe ut.

– Jeg har hatt lyst på et miljøskift­e, så det har egentlig ikke vaert noen dialog med Jerv om forlengels­e denne høsten. Når Arendal Fotball kom på banen, var det derfor naturlig å vurdere tilbudet om å fortsette karrieren her, sier han til nettstedet.

Etter at Steinar Pedersen, også han tidligere Jerv-trener, presentert­e planene for klubben hans for lynvingen, ble han raskt overbevist om at dette ville vaere det neste riktige steget for ham i karrieren, ikke et steg tilbake i en klubb som spiller en divisjon lavere enn Jerv. Han har nemlig planene klare.

– Nå nye mål

– Jeg ser ikke slik på det. Opplegget i begge klubber er veldig likt, og jeg vet også at Arendal har svaert mange gode fotballspi­llere. Dessuten ser det ut som om klubben holder på å bygge et enda mer slagkrafti­g lag neste sesong. Jeg har også fått svaert gode tilbakemel­dinger fra tidligere lagkamerat­er i Jerv når det gjelder Steinar Pedersens rolle som trener. Så dette er en stor utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg kommer ikke til Arendal for å heve lønn, men for å bidra til å styrke klubben slik at vi sammen kan nå nye sportslige mål. Jeg vil bidra både med treningsku­ltur og på banen, sier Ulrik Reinaldo Berglann til nettstedet.

Steinar Pedersen er glad for den nye signeringe­n og tror Berglann vil passe godt inn i Arendal fotball. ➤

 ??  ??
 ??  ?? NY ARBEIDSGIV­ER: Jervs tidligere lynving på venstrekan­ten, Ulrik Reinaldo Berglann, har nå skrevet under for Arendal fotball. Her i en kamp mens han var gul og blå.
NY ARBEIDSGIV­ER: Jervs tidligere lynving på venstrekan­ten, Ulrik Reinaldo Berglann, har nå skrevet under for Arendal fotball. Her i en kamp mens han var gul og blå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway