Grimstad Adressetidende

Trygt fremme

- ÅRLIG BLIR

➤ et flott juletre hugget på Bringsverd og sendt over havet sammen med et tre fra Hordaland fylkeskomm­une. Årets grimstadtr­e ble hugget 3. november, og 2. desember ble lysene på grana tent i St. Magnus-katedralen i Kirkwall.

Da hadde det blitt fraktet til Aberdeen i Skottland og så til Orknøyene, og gjennomgåt­t inspeksjon i regi av den britiske skogvernmy­ndigheten.

På plass for å overvaere seremonien i den store katedralen var som vanlig Ove Bach. Ikke lenger som bygartner i Grimstad kommune, men som pensjonist. Ifølge Orknøyenes egen avis The Orcadian er han også aeresvisep­resident i Orkney Norway Friendship Associatio­n.

 ?? FOTO: CLARE BURGHER ?? TRADISJON: (F.v.) Ishbel Borland i Orkney Norway Friendship Associatio­n, Ove Bach, Beate Husa fra Hordaland Fylkeskomm­une og Leslie Burgher, norsk konsul for Orknøyene var alle til stede da lysene på treet fra Grimstad ble tent.
FOTO: CLARE BURGHER TRADISJON: (F.v.) Ishbel Borland i Orkney Norway Friendship Associatio­n, Ove Bach, Beate Husa fra Hordaland Fylkeskomm­une og Leslie Burgher, norsk konsul for Orknøyene var alle til stede da lysene på treet fra Grimstad ble tent.
 ?? FOTO: ATK ?? KRONE: Eide barnehage fyller 20 år til uken.
FOTO: ATK KRONE: Eide barnehage fyller 20 år til uken.
 ??  ?? RETRO: Kristian Eriksen og Express får drakter ala 1922.
RETRO: Kristian Eriksen og Express får drakter ala 1922.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway