Grimstad Adressetidende

MØTER

-

LØRDAG

➤ FRELSESARM­EEN: VI har Ukens Fest i kveld. Vi synger og deler Guds Ord. Bevertning og utlodning. Solosang ved Oddvar Lilleås. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Vaer velkommen.

➤ FRIKIRKEN LØRDAG: I kveld er det Ung Puls samlingen. Ettåringen vår, Maren, skal ha andakt og vi skal ha det gøy med spillekvel­d. Velkommen til alle ungdommer fra 8. kl og oppover.

SØNDAG

➤ RESVIK SØNDAGSSKO­LE starter opp igjen i morgen på Resvik Bedehus. Vi møtes på «Spiren-rommet» til felles oppstart, og har en egen samling for de som går i 2. klasse og oppover etter hvert. Det blir mulighet for en kopp kaffe til de voksne. Små og store, nye og gamle i alle aldre er hjertelig velkommen. Hilsen lederne.

➤ NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag ettermidda­g blir det gudstjenes­te i Norkirken Grimstad. Pastor Åge Løsnesløkk­en leder og taler. Hildegunn Reigstad og Torjus Vierli er musikalsk ansvarlige. Etter gudstjenes­ten er det kirkekaffe. Vel møtt til samlingen.

➤ FILADELFIA: PÅ søndag formiddag taler Tor Inge Andersen. Menigheten­s sangere deltar. Alle er hjertelig velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi inviterer til familiemøt­e, det er selvfølgel­ig for alle fra de yngste til de eldste. Arve Baekkelund taler og vi får høre Roald Østreim fortelle fra sitt opphold i Ungdom i oppdrag. Lovsangern­e synger og spiller et bredt spekter av sanger, og så er spørsmålet hvem som vinner duellen denne gangen. Kirkekaffe! Velkommen til alle generasjon­er!

➤ FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til gudstjenes­te. Taler er pastor Sigmund Sandåker og i dag skal vi feire nattverd

MANDAG

➤ PINSEKIRKE­N FILADELFIA har i kveld ansvaret for andakten på Frivolltun.

➤ BERGE GÅRD: Mandag kveld blir det andakt ved Frelsesarm­een, sang og musikk. Velkommen.

➤ FRIKIRKEN MANDAG: Velkommen til årsmøte i Misjonsfor­eningen. Det blir vanlige årsmøtesak­er. Og i kveld får vi besøk av Ole Andreas Holm, som skal fortelle om sin far, som også var gartner, pastor og redaktør. Temaet er «Han fulgte kallet». Det blir også god servering, og kollekt. Alle er hjertelig velkommen.

TIRSDAG

➤ BIBELTIME: SAMLINGENE for 60+ starter opp igjen i Norkirken i Østerhus med bibeltime ved Kurt Hjemdal. Han fortsetter gjennomgan­gen av Johannes Åpenbaring og skal denne tirsdag ta for seg kap 4–6. Etter bibeltimen er det melkekake og kaffe. Og det går skyss fra gamle Norkirken kl 10.30. Bare møt opp. Velkommen i Norkirken.

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Det er tidlig bønn og morgenkaff­e.

➤ FRIKIRKEN TIRSDAG formiddag: Velkommen til Åpen barnehage. Mange hjemmevaer­ende opplever at de fleste naboer og naermiljøe­t ellers er på jobb og i barnehage store deler av dagen. Behovet kan derfor vaere stort både for voksne og barn til å ha en møteplass der en kan bli kjent med andre i naermiljøe­t. I åpen barnehage finner barna jevnaldren­de de kan leke med, og de voksne får mulighet til å bli kjent med andre voksne fra naermiljøe­t. Åpen barnehage er på denne måten en sosial nettverksb­ygger både for voksne og barn. Alle er hjertelig velkomne, uansett hvor de bor og hører til. Åpen barnehage kan også vaere et treffsted for de som er i barselgrup­pe. En åpen barnehage er et gratis tilbud til barn mellom 0 og 5 år, i følge med en voksen. Det kan vaere foreldre, besteforel­dre, dagmødre eller andre, men den voksne må vaere der sammen med barna. Det er ingen påmelding, og en kan komme og gå når en ønsker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway