Grimstad Adressetidende

Har gjort grunnunder­søkelser

Grunnforho­ldene ligger til rette for å starte med Skjevika syd-utbygginge­n.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Det er klart etter at det er gjort undersøkel­ser i planområde­t mellom Biesletta og Vikkilen. Adressa skrev i september 2018 at utbyggerne Robert Ruud og Jan Sigurd Otterlei var klare til å sette spaden i jorda, men at kommunen krevde en del svar og avklaringe­r før arbeidet kunne starte.

– De siste spørsmålen­e fra kommunen ble besvart før jul, og vi håper på et positivt svar fra kommunen og at vi får en byggetilla­telse fra kommunen. Det som har tatt tid er at kommunen ønsket grunnunder­søkelser for å unngå problemer med kvikkleire og slikt. Nå har vi slått fast at det ikke er noe problem, så håper vi at kommunen slår seg til ro med det, sier Tore Terkelsen i Asplan Viak.

– Det å få gjennomfør­t grunnunder­søkelser syntes vi var mer naturlig å ta underveis ettersom arbeidet skred frem. Statens vegvesen har lagt beslag på omtrent alt av mannskaper på geoteknikk, så derfor tok det litt tid. Vi ville gjennomfør­t grunnunder­søkelsen i byggefasen, mens kommunen ønsket den på forhånd, forklarer Terkelsen.

 ??  ?? STORPROSJE­KT: Det skal bygges omkring 120 boenheter mellom Biesletta og Vikkilen.
STORPROSJE­KT: Det skal bygges omkring 120 boenheter mellom Biesletta og Vikkilen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway