Grimstad Adressetidende

Én ting teller mest for byen

Grimstad Min Byleder Anna Elise Svennevig synes det er kommet mange gode innspill på hva folk ønsker seg i sentrum.

- Camilla Hovstø camilla@gat.no

– Jeg har lest gjennom kommentare­ne under en artikkel om byen på Adressas facebooksi­de nå, og det er gøy med det store engasjemen­tet for byen. Det er bra at så mye av det som skrives er konstrukti­vt og gode innspill, sier Svennevig.

Interessan­t debatt

Hun synes det er interessan­t å se hvilke bransjer og butikker folk tenker på.

– Vi har jo våre tanker om bransjebre­dde og hva som burde suppleres, men det er artig å se hva som skrives om dette.

Lekeplass for barn mener hun helt klart de bør klare å gjøre noe med.

– Det er viktig, akkurat på samme måte som med bedre sykkelpark­ering. Sistnevnte burde det også vaert en enkel sak å gjøre noe med, og gir viktige signaler nå som man ønsker at flere skal komme til byen med sykkel, sier Svennevig.

Parkering

Hun blir ikke overrasket over at mange tar opp tar opp parkering i byen.

– Det viser vel bare det vi har ment lenge, at folks opplevelse av tilgjengel­ighet og avstander til parkerings­plasser ikke alltid i realiteten samsvarer med teori, og at dette er et tema som opptar folk. Vi har gode parkerings­muligheter i form av flere parkerings­hus og plasser i byen. Avstandene er små sammenlign­et med for eksempel større handlesent­re, men det er ikke slik folk opplever det. Derfor må vi jobbe med tilgjengel­ighet på flere måter, mener styreleder­en og enn så lenge den daglige lederen i Grimstad Min By.

Én ting som teller

Samtidig har hun lyst å si at det er kun folks bruk av byen og handel i butikkene som til sjuende og sist gjelder. – Vi ønsker hver og en velkommen til sentrum, sier hun. ➤

 ??  ?? GØY: Anna Elise Svennevig i Grimstad Min By synes det er moro at folk engasjerer seg for å skape mer liv i sentrum. På Adressas facebooksi­de kan du lese hvilke butikker og tilbud folk ønsker seg i byen.
GØY: Anna Elise Svennevig i Grimstad Min By synes det er moro at folk engasjerer seg for å skape mer liv i sentrum. På Adressas facebooksi­de kan du lese hvilke butikker og tilbud folk ønsker seg i byen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway