Grimstad Adressetidende

– Skuffet over mitt parti

Leder i Grimstad Unge Høyre, Håvard Eriksen, skriver i dette innlegget at han vil kjempe innenfra i sitt parti.

- ➤ DEBATT Håvard Eriksen leder Grimstad Unge Høyre

Lesernes mening: I

det siste har innkjøpssa­ken herjet i Grimstad, men har fått et foreløpig punktum nylig. Jeg vil derfor komme med en kort kommentar til beslutning­en. Derimot kommer jeg ikke til å svare på eventuelle svar på dette innlegget fordi jeg tror folk er veldig lei av å lese om denne saken.

Jeg er skuffet

over mitt parti Høyre som støttet ordføreren­s forslag om å sette sluttstrek i denne saken. Saken er etter det jeg kan forstå ikke behandlet på en forsvarlig måte. Riktig nok er ikke jeg folkevalgt ennå, så jeg vet ikke nøyaktig hva som har blitt sagt, gjort eller ikke gjort.

Likevel mener jeg

det er bevist utover enhver rimelig tvil at Ragnar Holvik har blitt utsatt for gjengjelde­lse. Han varslet om ulovlige innkjøp og ble fratatt arbeidsopp­gaver, det mener jeg kvalifiser­er til det.

Vil også takke

Holvik for at han nevnte mitt navn i sitt siste innlegg. Jeg har alltid vaert og kommer til å vaere en forkjemper for rettferdig­het og lokalt demokrati, samtidig respektere­r jeg mitt partis beslutning. Jeg vil kjempe for dette innenfra, derfor kommer jeg ikke til å melde meg ut eller trekke meg fra lista til kommuneval­get.

Takk for oppmerksom­heten.

 ??  ?? INNLEGG: «Likevel mener jeg det er bevist utover enhver rimelig tvil at Ragnar Holvik har blitt utsatt for gjengjelde­lse», skriver Håvard Eriksen i dette innlegget. Her er Eriksen sammen med stortingsr­epresentan­t Svein Harberg.
INNLEGG: «Likevel mener jeg det er bevist utover enhver rimelig tvil at Ragnar Holvik har blitt utsatt for gjengjelde­lse», skriver Håvard Eriksen i dette innlegget. Her er Eriksen sammen med stortingsr­epresentan­t Svein Harberg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway