Grimstad Adressetidende

MØTER LØRDAG

- ➤ ➤ ➤

➤ FRELSESARM­EEN: UKENS Fest i kveld. Evangeliet forkynnes i sang og tale. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Solosang ved Oddvar Lilleås. Bevertning og utlodning. Du er B hjertelig velkommen.

B FRIKIRKEN LØRDAG kveld: Velkommen til Ung Pulssamlin­g for de fra 8. kl og oppover.

SØNDAG

➤ NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag det gudstjenes­te i Norkirken, Østerhus. Pastor Åge Løsnesløkk­en taler. Høysangern­e under ledelse av Morten Høie deltar. Det tilbys barneopple­gg under deler av gudstjenes­ten. Etterpå inviteres det til kirkekaffe.

➤ FILADELFIA: PÅ søndag formiddag taler Kenneth Andersen på gudstjenes­ten. Menigheten­s sangere deltar, det er søndagssko­le og kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen.

B FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til gudstjenes­te. Jan Inge Ringsby taler. Det er Regnbuelan­det og SR for barna. Etterpå er du velkommen til kirkekaffe. Etter gudstjenes­ten er det familiesam­ling.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag taler Rune Espevik i Misjonssal­en. Russen ved Drottningb­org vgs. deltar og presentere­r årets misjonspro­sjekt. Et lovsangste­am fra Drottningb­org vil synge. Søndagssko­le. Det er bønn en halv time før møtet. Etter møtet er det kaffe. Hjertelig velkommen!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Velkommen til familiemøt­e der vår egen og kreative Anne-Lill V. Tangen taler, lovsangste­amet synger, og det blir en heftig og spennene duell. Kirkekaffe – vaer velkommen!

NMS: SØNDAG inviterer NMS (Det norske misjonssel­skap) til inspirasjo­ns samling for vårt område( Vest-Nedenes prosti) som er Birkenes, Lillesand og Grimstad kommuner. NMS har slike samlinger en gang i året, denne gangen på Resvik bedehus. Jens Damsgård har nylig vaert på Madagaskar og vil formidle inntrykk derfra, sammen med to gassiske ungdommer som studerer på Hald i Mandal. Det blir informasjo­n om nytt fra organisasj­onen, enkel servering og offer. Alle er velkomne! Se annonse torsdag.

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Årsfest m/servering. Først blir det en kort familiegud­stjeneste der barnekoret Jubaluba deltar. Deretter er det årsmøte. Alle er velkommen, selv om det bare er medlemmene som har stemmerett. Barna har sitt eget årsmøte med valg av styre før det blir aktivitete­r for barna så lenge årsmøtet for de voksne varer. Etterpå samles alle i kafeen til servering.

MANDAG

MANDAG: I kveld er det andakt på Frivolltun. Alle er hjertelig velkommen

TIRSDAG

➤ NORKIRKEN: TIRSDAG inviteres det igjen til Formiddags­treff i Norkirken i Østerhus. «Fra Sjømannski­rken til Norkirken» er temaet Åge og Åse Løsnesløkk­en vil fremføre gjennom kåreri, sang og musikk. God bevertning, og utlodning av blomster. Gratis skyss fra tidligere Norkirken i byen kl. 10.30. Alle velkommen!

➤ BETANIA: TIDLIG bønn og morgenkaff­e.

B FRIKIRKEN TIRSDAG formiddag: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn under skolealder, velkommen til lek og sosialt samvaer. Ta med deg niste, så får du kjøpt rimelig kaffe eller te.

➤ MØTEUKE I Misjonssal­en. Tirsdag begynner en møteuke med Leif Holthe som taler. Leif Holthe har vaert misjonaer på Taiwan. Det blir møter tirsdag, torsdag, fredag og lørdag kveld, og søndag formiddag. Sangkrefte­r deltar på møtene, og det er kaffe etter hvert møte. En halv time før møtet er det bønn. Se detaljer om møtene i annonser, på facebook og på webb-siden vår.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway