Grimstad Adressetidende

Fikk skryt for den nye skytehalle­n

Minst 2.000 dugnadstim­er har gått med for å få den nye flotte innendørsh­allen til Imenes skytterlag ferdig. Nå er den endelig på plass.

- ➤ SKYTING Pål Repstad

Sist lørdag var det offisiell åpning av den nye 15-metersbane­n på Landvik med ordfører Kjetil Glimsdal på plass som taler og snorklippe­r.

– Landvikfol­k er tålmodige og utholdende. Og så har de visjoner og de gir seg ikke, sa Glimsdal, som var tydelig imponert over det skytterlag­et har fått til.

– Jeg hadde ikke klart det uten dere, repliserte Imeneslede­r Bjørn Tore Beisland med et stolt blikk utover til de mange skytterlag­smedlemmen­e som var møtt fram til åpningen.

Skal bli bedre

Ordføreren påpekte videre at den nye hallen har stor betydning for hele kommunen og ikke bare for Landvikfol­k.

– Dere gjør et viktig arbeid med en fin fritidsakt­ivitet og dessuten gir dere barn og unge opplaering og innføring i riktig våpenbruk, sa han.

Ordføreren var også sporty nok til å stille opp i det første laget som skulle prøve den nye banen. Etter skytingen sa han dette om sin egen prestasjon:

– Det var et akseptabel­t resultat, men det kan absolutt bli bedre. Og da sikter muligens Kjetil Glimsdal til noe som skal skje på sommerens landsskytt­erstevne på Evje. Der har han nemlig sagt seg villig til å stille opp i en ordførerdu­ell i storstevne­t som Imenes skytterlag skal vaere med på å arrangere.

Fantastisk pådriver

Anders Edvin Gusdal skryter av den innsatsen Bjørn Tore Beisland har lagt ned.

– Du må få med den viktige betydninge­n av Bjørn Tore Beislands rolle i arbeidet med den nye innendørsh­allen. Uten ham og den gode planleggin­gen av dette prosjektet hadde vi ikke klart det, sier han.

Han har vaert en fantastisk pådriver, samtidig som medlemmene også har bidradd veldig mye. Planene om en ny innendørsh­all dukket for øvrig første gang opp senhøsten 2008. I dag mener trolig medlemmene at det var verdt ventetiden. Helt til slutt tar vi med at Geir Atle Metveit gikk til topps i klubbmeste­rskapet senere samme dag med 346 poeng.

 ??  ??
 ?? ALLE FOTO: PRIVAT ?? SKRYT: Ordfører Kjetil Glimsdal gratulerte Imeneslede­ren Bjørn Tore Beisland med den nye hallen og overrakte blomster. Helt nederst til høyre ser vi Bjørn Tores datter Eileen.
ALLE FOTO: PRIVAT SKRYT: Ordfører Kjetil Glimsdal gratulerte Imeneslede­ren Bjørn Tore Beisland med den nye hallen og overrakte blomster. Helt nederst til høyre ser vi Bjørn Tores datter Eileen.
 ??  ?? FOLKSOMT: Det var mange mennesker på plass på åpningen lørdag formiddag.
FOLKSOMT: Det var mange mennesker på plass på åpningen lørdag formiddag.
 ??  ?? GRATULASJO­N: IL Imås ved Alf Morten Kaupang gratulerte også Imenes og Bjørn Tore Beisland med den nye hallen.
GRATULASJO­N: IL Imås ved Alf Morten Kaupang gratulerte også Imenes og Bjørn Tore Beisland med den nye hallen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway