Grimstad Adressetidende

Skal opptre lokalt

Elisabet Drøsdal leverte en flott opptreden i The Voice på TV2 fredag kveld, men fikk hard konkurrans­e.

- Gro@gat.noh

Dessverre for 21-åringen var ikke den gode prestasjon­en nok til at hun fikk bli i konkurrans­en.

Klokkerent

Hun fikk skryt fra Martin Danielle for rytmen, men det holdt ikke i The Voice knockout. Elisabet måtte forlate showet og mentor Yosef Wolde-Mariam.

– Elisabeth, du har et par rytmiske ting du gjorde klokkerent i dag, som jeg aldri har hørt deg naile før i dag, skrøt Yosef etter at artisten fra Grimstad hadde sunget Ariane Grandes «God is a Woman», ifølge Agderposte­n.

Deretter gikk konkurrent­en Saima Mian på scenen med en lett modifisert versjon av «Whatta man» av Salt ’n’ Pepa og trakk det lengste strådet.

Skal opptre

– Hvilken følelse satt du med etter at du sang?

– Jeg husker ikke så mye, men jeg følte jeg hadde gjort mitt beste. Jeg var ikke skuffet, men fornøyd, sier Drøsdal på telefon til Adressa etter noen dager når hun har fått det hele litt på avstand.

Hun forteller at hun hadde en dårlig dag fredag, og at hun skjønte det da tilbakemel­dingene kom.

– De sa mye mer enn det som ble vist på tv. Den dagen var jeg veldig sliten hele dagen og hadde ikke så mye energi fra starten av. Jeg var ikke i kampfokus, og jeg kjente ikke på noe da de ropte henne opp, men i ettertid har jeg tenkt at jeg gjerne skulle vaert med videre, sier hun, men er fornøyd med å ha kommet såpass langt i konkurrans­en.

– Hvordan blir din vei videre nå?

– Det blir en del opptredner. Jeg skal synge på både Fevikmessa og Båtmessa, og så ble jeg spurt nå om å synge på åpningen av Byhaven i Grimstad 25. mai. Det er gøy at det kommer mange forespørsl­er. Jeg håpte at jeg skulle få opptre litt, sier hun og forteller at hun også har en sang som er spilt inn for en stund siden, som kommer i naermeste framtid. ➤ Gro Austenå Berg

 ?? FOTO: ROBERT DREIER ?? UTE: Fredag røk Elisabeth Drøsdal (t.v.) ut av The Voice på TV2, men hun er ikke ferdig med å opptre.
FOTO: ROBERT DREIER UTE: Fredag røk Elisabeth Drøsdal (t.v.) ut av The Voice på TV2, men hun er ikke ferdig med å opptre.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway