Grimstad Adressetidende

– Vi kan ikke bare bli frustrerte over vinden

Amazon hadde nok av sjanser i treningska­mpen mot Sandefjord lørdag. Tommy Egeli blir bekymret om han ikke ser progresjon fra kamp til kamp.

- FOTBALL Camilla Hovstø camilla@gat.no

Ballen ville ikke i mål på Imåsbanen lørdag, da Amazon spilte hjemme mot Sandefjord.

– Vi holdt på å blåse bort. Da må vi vaere taktisk smartere, spille veggspill og mer langs bakken. Med vind på åtte meter i sekundet blåser ballen bort hvis vi spiller i rom, sier trener Tommy Egeli. Han mener de var for snille i første omgang.

– Det er ingen tvil om at vi ikke har toppet laget ennå. Vi håper alle er klare til seriestart, sier Egeli.

– Det hjalp seg litt i andreomgan­g, selv om de ikke ga uttelling. Når vi har ti målsjanser, kan vi ikke score null mål, sier han.

Skader

– Konkurrans­en om spilletide­n skjerpes nå, og det ser lyst ut for at spillere som Johanna Salmijärvi, Ingrid Bergland og Sofie Ausland skal rekke seriestart­en 13. april med et nødskrik. Mina Sofie Pedersen trenger mer tid etter å ha operert lysken for 1 uke siden. Sigrid Jacobsen, Anna Margit Vinsjevik og Marthe Vik er litt uavklart enda med tanke på klardato, skriver Amazon på Facebook.

Treneren skal spisse laget mer og mer inn mot seriestart.

– Formasjone­n ser grei ut. Men vi må vaere forberedt på uforutsett­e ting, som vind. Det kan også komme i første serierunde. Vi kan ikke bare vaere frustrerte da. Vi mangler noe kvalitet i laget nå, og har behov for å forsterke det. Noen er på vei tilbake. Jeg ser mye bra på trening, også er det ikke alle som er helt der i kamp, sier han.

Drepe kampen kjapt

Neste ut er treningska­mpen mot Nanset 31. mars i Risør.

– Vi må vaere mye mer rettet mot mål, med flere spillere og komme opp i bølger. Det skal vi prøve mot Nanset, å drepe kampen veldig kjapt. Det må vi klare om vi skal vi vaere et av topplagene, sier han.

Treneren gleder seg til seriestart, men vil se progresjon i hver kamp framover. – Hvis ikke blir jeg bekymret, sier han.

 ??  ?? VIND: Amazon fikk en utfordring i treningska­mp mot Sandefjord, med sterk vind lørdag. Trener Tommy Egeli sier de må vaere forberedt på slikt.
VIND: Amazon fikk en utfordring i treningska­mp mot Sandefjord, med sterk vind lørdag. Trener Tommy Egeli sier de må vaere forberedt på slikt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway