Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

ALLSANGTIM­E I Landvik kirke: Tirsdag har du igjen mulighet til å få vaere med i allsang i Landvik kirke. Organisten inviterer alle som har lyst til å synge, til en time med fellesskap i sang. Carl Jørgensen, som er en av gjestene, har plukket ut tre sanger som vi synger sammen. I tillegg vil Jennie og Sindre Hørte Vigsnes dele sanger med oss denne kvelden. Det er også kommet inn flere ønsker med allsanger som vi synger sammen. Velkommen til en syngende time i Landvik kirke!

FILADELFIA: PÅ tirsdag formiddag og kveld blir det mulighet til å delta på bønn- og lovsangsmø­ter i Filadelfia ! Alle er hjertelig velkommen!

ONSDAG

IMI GRIMSTAD: Onsdag kveld starter vi opp IMI Bikers. En ny motorsykke­lklubb. Du som kjører eller er interesser­t i motorsykke­l, lettsykkel, eller moped er velkommen. Grooseveie­n 36.

FILADELFIA: ONSDAG formiddag er det igjen månedens hyggetreff i Filadelfia. Oscar Olsen har andakten og det blir sang av Svein Erik Udjus og Vidar Søyland. Alle er hjertelig velkommen!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Småbarnstr­eff på formiddage­n for deg som er hjemme med baby eller små barn under skolealder. Vi leker, prater, maler, synger og spiser medbrakt nistepakke. Vi har et rom med brukte barneklaer str. 0-12 år. Ta gjerne med deg noen klaer hjem. Vi tar også imot klaer dere ikke har bruk for lenger. Se mer info på Facebook. Velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Onsdag kveld er det Johan Olsen som taler på møtet. Bønn en halv time før møtet. Hjertelig velkommen!

BETANIA: ONSDAG er det Grupper i hjemmene.

TORSDAG

IMI GRIMSTAD: Torsdag får vi besøk av Linda Tånevik. Hun lever et spennende liv som lege, misjonaer og forkynner. Hun er kjent fra Kvinner i nettverk, og har blant annet jobbet som lege i Mosambik hvor Heidi Baker driver et stort arbeid. Det blir lovsang, frie vitnesbyrd, andakt, og mye god prat rundt kaffeborde­t. Hjertelig velkommen.

B FØRJULSTRE­FF PÅ RESVIK: Tradisjone­n tro inviterer Landvik menighet til Førjulstre­fff på Resvik førstkomme­nde torsdag. Det blir sang og musikk samt adventsbet­raktinger. Som vanlig serveres det risgrøt med på følgende kaffe og kringle. For påmelding, se annonse i torsdagsav­isen 14.11. Velkommen!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Morgenbønn og kveldsbønn i kapellet innenfor foajeen. Hjertelig velkommen til å be med oss!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway