Grimstad Adressetidende

Fikk TV av sanitetsda­mene

Beboerne i det som kanskje er Feviks aller nyeste borettslag, fikk nylig en splitter ny TV. Den fikk de i gave av en svaert så gavmild 98-åring.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

For gaven var nemlig fra Fevik sanitetsfo­rening, som i alle år har gitt gaver til lokalsamfu­nnet.

– Vi har delt ut alt fra tannbørste­r til havresuppe i disse 98 årene foreningen har eksistert. De siste årene har vi samlet inn penger, som vi bruker på noe hyggelig og nyttig til lokalsamfu­nnet. Nå har vi gått og kikket inn i disse vinduene en stund, og vi syns bare det er så hyggelig at dere har flyttet hit, kunne styremedle­m i foreningen, Marit M. Samuelsen fortelle.

Fem beboere

Menneskene hun pratet til var de fire vennene Thea Røed, Caroline Johanssen, Silje Terjesen, og Jannik Lehne. De fire, og snart også en femte kamerat, Jens Magne Sørsvann, har vokst opp sammen, og gått på skole sammen, og nå jobber de sammen på Dømmesmoen aktivitets­senter. Nå har de også fått hver sin bolig rett ved siden av hverandre, som de eier helt selv.

Leilighete­ne er tilrettela­gt for mennesker med nedsatt funksjonse­vne. I tillegg til leilighete­ne har det blitt et felleshus, der de kan treffes. Det er også ansatte som holder til der, det er nemlig ansatte på huset 24 timer i døgnet. Leilighete­ne ligger i Grefstadve­ien.

Nylig var altså Sanitetsfo­reningen på besøk til beboerne, som bare har bodd der i noen få måneder. TV-utdeling fant sted i fellesromm­et, og der kunne lederen av Sanitetsfo­reningen fortelle hvorfor det ble akkurat en tv.

Sterkt ønske

– Jeg hadde et møte med en av beboerne her for en stund siden, for å høre hva de trengte her. Jeg tenkte kanskje de trengte et vaffeljern eller noe slik, men det hadde de visstnok. Thea (Røed) var veldig klar på at det de trengte var en stor, ny TV, og det syns vi var ett veldig godt forslag, sa hun.

TV ble det, og nylig kunne tre av beboerne der, Silje Terjesen,

Thea Røed og Caroline Johansen klippe det røde, fine båndet, og avduke den 65 tommer store tv-en. Etterpå var det vaffelfest for både beboerne, sanitetsfo­reningen, foreldre og ansatte.

 ??  ?? AVDUKING: Her klipper de tre beboerne Thea Røed, Silje Terjesen og Caroline Johanssen båndet på den nye TV-en. Damene fra Fevik sanitetsfo­rening står ved siden av.
AVDUKING: Her klipper de tre beboerne Thea Røed, Silje Terjesen og Caroline Johanssen båndet på den nye TV-en. Damene fra Fevik sanitetsfo­rening står ved siden av.
 ??  ?? BLOMST: Caroline Johanssen mottok også en blomst på vegne av borettslag­et fra Marit M. Samuelsen og sanitestfo­reningen.
BLOMST: Caroline Johanssen mottok også en blomst på vegne av borettslag­et fra Marit M. Samuelsen og sanitestfo­reningen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway