Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

FRELSESARM­EEN: VI har Adventsfes­t i kveld. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Bevertning og utlodning. Trekkspill ved Per Olsen, solosang ved Oddvar Lilleås. Vaer velkommen.

SØNDAG

BETANIA: VI synger julen inn på ettermidda­gen. Programmet er variert og du får høre og se små og store deltagere. Vi tar opp en god misjonskol­lekt til Sølvi og Per Rønhovdes arbeid blant syriske flyktninge­r i Amman, Jordan. Etter konserten blir det kirkekaffe og kos i kafeen.

FRIKIRKEN SØNDAG: Hjertelig velkommen til gudstjenes­te 2. søndag i advent. I dag er det pastor Sigmund Sandåker som taler. Vi skal også feire nattverd sammen. For barna blir det juleavslut­ning på Regnbuelan­det og SR. Før gudstjenes­ten er det bønn og etterpå kan du få forbønn. Etter gudstjenes­ten inviteres du til kirkekaffe.

FEVIK MISJONSKIR­KE Søndag er det gudstjenes­te i Fevik Misjonskir­ke og Johnny Eskedal taler.

LM MISJONSSAL­EN: I formiddag taler Leif Holthe. Sang av Lovsangsgr­uppe fra Drottningb­org Søndagssko­le. Kaffe etter møtet. Hjertelig velkommen!

RESVIK NORMISJON: Søndagsmøt­e på Resvik bedehus om formiddage­n. Tale av Kurt Hjemdal. Sang av Evy Berge. Dele ned hverandre. Kollekt. Kaffe og kake. Velkommen

FILADELFIA: SØNDAG formiddag taler og synger Christian Jørgensen,

Han deler også sine opplevelse­r fra studietide­n i Jordan og behovene som finnes der. Ungdommer fra Filadelfia Kristiansa­nd deltar med vitnesbyrd. Menigheten­s forsangere deltar og det blir kirkekaffe. Hjertelig velkommen.

NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag formiddag blir det gudstjenes­te med nattverd i Norkirken. Ungdomspas­tor Morten Høie taler og leder. Ina Remman og F13-bandet er musikalsk ansvarlig. Konfirmant­ene deltar. Det blir opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Kirkekaffe.

MANDAG

BETANIA: VI har ansvaret for andakten på Bergetun.

FILADELFIA HAR ansvaret for andakten på Berge gård.

BFRIVOLLTU­N: MANDAG

kveld kommer Frelsesarm­een og synger og holder andakt i 2. og 3. etasje. Velmøtt.

TIRSDAG

BETANIA: TIDLIG bønn og morgenkaff­e.

NORKIRKEN GRIMSTAD: Tirsdag blir det Formiddags­treff med juleavslut­ning for 60+ i Norkirken. Pastor Åge Løsnesløkk­en leder samlingen med Juletoner RUNDT FLYGELET. Ellers blir det både utlodning og julegrøt denne dagen. Vel møtt til samlingen.

FRIKIRKEN TIRSDAG formiddag: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn under skolealder, til lek og sosialt samvaer. Ta med det niste, så får du kjøpt rimelig kaffe eller te.

ONSDAG

B FEVIK MISJONSKIR­KE Onsdag 11. desember møtes vi til menigheten­s ukentlige bønnemøte og har fellesskap.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway