Grimstad Adressetidende

Ble Norges beste lag i FIFA

-

– For en triumf. Den første av sitt slag i vår nesten 100 år lange historie. FK Jerv er seriemeste­r i FIFA, skriver FK Jerv på sine nettsider.

Det var Anders Rasmussen og Håvard Hoel Paulsrud som spilte Jerv helt til topps.

– Gratulerer til våre spillere, Rasmussen og Paulsrud, som har storspilt gjennom flere runder og sikret til slutt trofeet. Vi gleder oss til å sette det fram på Jervhuset, skriver klubben videre.

Som nystartet klubb i Esport sammenheng, ble dette en pangstart som ga inspirasjo­n.

Jerv møtte Raufoss i finalen og kampen om trofeet, en sjekk på 120.000 kroner og 250 Global Series-poeng.

– Kampen mellom Mats Bergstrøm og Håvard Paulsrud endte 2–0 til sistnevnte. Andre kamp mellom Anders Rasmussen og Jonas Kvål ble en jevnspilt kamp der Jerv til slutt trakk det lengste strået med en 1-0-seier til Anders Rasmussen. Det betyr at hardtsatse­nde Jerv – som var en forhåndsfa­voritt – innfridde stort, skriver gamer. no på sine nettsider.

Jerv vant Eserien med en helt spesiell gjest ved sin side:

– Den ekstra prikken over ien var å sikre seriemeste­rskapet i selskap av vår helt spesielle gjest, Daniel (13), som nylig i en video tok et oppgjør med mobbing. som har vakt store reaksjoner. 13-åringen er blitt hyllet for at han våger å sette ord på det som er vanskelig.

– Daniel er stor e-sport-fan, stor YouTube fan, og ikke minst en skikkelig tøff fyr – som tross i en tøff oppvekst med mobbing, tør å stå fram, skriver Jerv.

 ?? FOTO: JERV ?? FIFA-MESTERE: Anders Rasmussen og Håvard Hoel Paulsrud, sikret seriemeste­rskapet i FIFA.
FOTO: JERV FIFA-MESTERE: Anders Rasmussen og Håvard Hoel Paulsrud, sikret seriemeste­rskapet i FIFA.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway