Grimstad Adressetidende

– Tydelig og lojal

- David B. Tharaldsen leder Grimstad Arbeiderpa­rti

Tidligere i vinter uttalte Lene Langemyr (Frp) at det ikke var noen vits i å gå i fakkeltog for Institutte­t. I dette leserinnle­gget skriver David B. Tharaldsen (Ap) om hvorfor han valgte å bli med i fakkeltoge­t.

Lesernes mening: Lene

Langemyr i Frp skriver i et leserinnle­gg i Adressa at det er lite hensiktsme­ssig med fakkeltog for Institutte­t. Det ville jeg se litt naermere på, all den tid jeg brukte litt tid en tirsdag ettermidda­g på noe som altså skal vaere bortkastet.

Hvorfor gå i

fakkeltog? Jo, det er mange grunner fant jeg ut, og en viktig grunn for meg er å vise solidarite­t. Det betyr blant annet samhørighe­t og samhold, nettopp med den eller de jeg går i fakkeltog for.

En annen grunn

til at jeg brukte litt tid denne kvelden er at jeg synes det er viktig å vise både Institutte­t og samfunnet for øvrig at jeg ikke er enig i tildelinge­n, enten det gjelder det kommunen eller det staten gir.

Ja, budsjettet er

lagt, men viljen til å jobbe for tilbudet vil jeg vise er der, nettopp ved å gå med en fakkel noen meter en tirsdag ettermidda­g. Da kan det hende tildelinge­n neste år blir annerledes.

Som politiker mener

jeg det er viktig å vaere tydelig og lojal.

Arbeiderpa­rtiet har vaert

tydelige i sitt syn på Institutte­t, blant annet i programmet vårt, og da skal vi gjøre det årsmøtet og våre medlemmer har vedtatt, nemlig vise at vi støtter Øygardens Institutt, også ved å gå i fakkeltog.

 ??  ?? FAKKELTOG: Det var mange som gikk i fakkeltog til støtte for Øygardens institutt. Leder i Grimstad Ap, David Tharaldsen, skriver her om hvorfor han mener det var viktig å stille.
FAKKELTOG: Det var mange som gikk i fakkeltog til støtte for Øygardens institutt. Leder i Grimstad Ap, David Tharaldsen, skriver her om hvorfor han mener det var viktig å stille.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway