Grimstad Adressetidende

det skjer i GRIMSTAD

-

TORSDAG

B VELKOMMEN TIL forfatterm­øte med Tore Kvaeven

i kveld, på biblioteke­t. Tore Kvaeven er fra Sirdal. Selv om han ikke har utgitt mer enn tre bøker, har han allerede et stort navn innen historiske romaner. Hans første bok for voksne, var i 2011 med den historiske romanen «Hard er mitt lands lov». I 2018 slo han gjennom med sin andre bok og den storslåtte romanen «Når landet mørknar» hvor handlingen er lagt til 1200-tallet på Grønland. For romanen fikk han både Brageprise­n 2018 og Sørlandets Litteratur­pris 2019 for. Denne kvelden på biblioteke­t vil han holde foredraget Liv og død i det norrøne Grønland. Salg og signering av bøker.

FREDAG

➤ BRETTSPILL­KAFE FREDAG 14. februar. Grimfield Games. For the love! Hos Egilstad Selskapslo­kale, Fokussente­ret 3. etg. Salg av mat og drikke. Velkommen skal dere vaere.

B SHOWMANN OG artist Carlo Natali er ukens artist på Loftet. Carlo har gjestet Loftet en rekke ganger med stort hell. Her blir det servert musikk fra flere tiår tilbake og fram til dagens hits. Spilledato er 14. og 15. februar. samtale. Du er hjertelig velkommen til Grooseveie­n 36.

B FRIKIRKEN TORSDAG: Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

FREDAG

B FRIKIRKEN FREDAG formiddag: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn under skolealder velkommen, til lek og sosialt samvaer. Ta med det niste, så får du kjøpt rimelig kaffe eller te.

B FEVIK MISJONSKIR­KE: HASLA er samlingen for ungdomssko­leelever i Fevik Misjonskir­ke fredag kveld. Alle ungdommer er hjertelig velkommen til kiosk og andakt, spill og fellesskap.

B BETANIA: DET er Connection i kveld, dette er for 5.-7. klasse. Vi starter med møte, der er det sang og musikk samt andakt ved Arve Baekkelund. Etterpå er det aktivitete­r av mange slag og masse godt i kafeen til greie priser. Velkommen!

LØRDAG

➤ BETANIA: B-GJENGEN v/ Trond Sørlie samles til bønn i spisesalen.

B FILADELFIA: LØRDAG formiddag deltar Filadelfia på felleskirk­elig bønnesamli­ng i Betania Grimstad.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway