Grimstad Adressetidende

Kjørte inn i uteserveri­ng

En bil kjørte tirsdag ettermidda­g inn i uteserveri­ngen på kafeen Herlighed.

- Peer Andreassen og Martin Haugen

Tirsdag ettermidda­g fikk gjester på kafeen Herlighed en støkk da en bil kjørte inn i barnevogne­n ved bordet. Sjåføren fikk beslaglagt førerkorte­t på stedet.

Politiet meldte følgende om hendelsen: «Grimstad, kl. 1326, melding om bil som har kjørt inn i uteserveri­ngen på spisested. Har også kjørt over en tom barnevogn. Publikum har kontroll på bil og bilfører. Bilfører er en eldre mann. Ingen skal vaere skadd. Politiet på stedet».

Ulykken skjedde nederst i Storgaten ved lyskrysset rett ved restaurant­en Herlighed. Ingen ble skadet. Barnevogne­n var ikke tom slik politiet først meldte, og ble ikke kjørt over, men ble dyttet bortover av bilen. Barnet i vogna kom ikke til skade.

Måtte slå i panseret

Adressa har snakket med vitner som satt ved et bord som bilen kom borti. De forklarer at bilen holdt lav fart, men at det var en skremmende opplevelse.

– Man forventer ikke å bli påkjørt når man sitter og spiser lunsj, sier en av personene rundt bordet, som ikke ønsker å stå frem med navn.

Han måtte selv hoppe opp og slå i panseret for at bilen ikke skulle fortsette videre inn i bordene langs utsiden av kafeen. Han håper nå folk blir mer obs på at slikt kan skje når det er bilkjøring i en gågate med bord og stoler helt i veikanten.

Fikk førerkorte­t beslaglagt

Føreren av bilen var en eldre mann, som var i ferd med å snu bilen i den svaert folksomme gågaten.

– Vi oppretter en anmeldelse, og det er tatt beslag i førerkorte­t hos mann på 83, sier politiets operasjons­leder Lars Hyberg til Adressa.

 ??  ??
 ?? ALLE FOTO: MARTIN HAUGEN ?? GÅGATEN: Politiet var raskt på stedet etter at en bil kjørte inn i utserverin­gen ved Herlighed tirsdag ettermidda­g.
ALLE FOTO: MARTIN HAUGEN GÅGATEN: Politiet var raskt på stedet etter at en bil kjørte inn i utserverin­gen ved Herlighed tirsdag ettermidda­g.
 ??  ?? BESLAG: Mannen som kjørte inn i en barnevogn fikk beslaglagt førerkorte­t av politiet på stedet.
BESLAG: Mannen som kjørte inn i en barnevogn fikk beslaglagt førerkorte­t av politiet på stedet.
 ??  ?? HERLIGHED: Politiet var raskt på stedet etter at en bil kjørte inn i utserverin­gen ved Herlighed tirsdag ettermidda­g.
HERLIGHED: Politiet var raskt på stedet etter at en bil kjørte inn i utserverin­gen ved Herlighed tirsdag ettermidda­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway