Grimstad Adressetidende

Slår tilbake: – Følger ikke med i timen

- Håvard Røiseland Folkevalgt og medlem i formannska­pet for Arbeiderpa­rtiet

Formannska­psmedlem Håvard Røiseland (Ap) skriver om bobilparke­ring på Gundershol­men. Han mener Bjørg Engeset Eide (KrF) ikke følger med i timen.

Lesernes mening: Det er med stor forundring jeg leser innlegget til Engeset Eide i tirsdagens avis hvor hun undrer og irriterer seg over at det ikke legges bedre tilrette for bobilturis­me i Grimstad.

Arbeiderpa­rtiet og undertegne­de sendte før ferien en forespørse­l til rådmannen med spørsmål om det kunne tilrettele­gges for bobilparke­ring på Gundershol­men.

Bakgrunnen for dette var at vi akkurat i år kunne forvente en ekstra stor turiststrø­m til Grimstad, og ønsket å få vurdert ekstraordi­naere tiltak. Og kanskje se på dette som vår form for dugnad i dette spesielle året.

Vi fikk i formannska­pet 12. juni en grundig vurdering og et økonomisk overslag fra kommunens administra­sjon. Tilbakemel­dingen var at det ville vaere vanskelig å få til en slik bobilparke­ring allerede i år, og at ville kreve store investerin­ger som først ville vaere betalt etter flere sesonger.

Det ble også problemati­sert i forhold til konkurrans­e med private campingpla­sser, samt en sterk betenkning fra kommuneleg­en i forhold til økt smitterisi­ko i forhold til korona.

Det var ingen andre representa­nter i formannska­pet som støttet vårt initiativ, eller som uttrykte at dette var en prioritert sak.

Vi valgte derfor ikke å be rådmannen om å følge saken videre opp.

Kristelig Folkeparti var også represente­rt på dette møtet. Det blir derfor pussig å lese hennes påstander om at KrF er det eneste parti som ikke er ansvarlig for manglende tilrettele­gging for bobilparke­ring på Gundershol­men.

 ?? FOTO: KJETIL KARLSEN ?? BOBILPARKE­RING: Håvard Røiseland (Ap) skriver i innlegget at Arbeiderpa­rtiet tok opp spørsmålet om parkering på Gundershol­men før sommeren. KrF verken støttet initiative­t eller uttrykte at dette var en prioritert sak, ifølge Røiseland.
FOTO: KJETIL KARLSEN BOBILPARKE­RING: Håvard Røiseland (Ap) skriver i innlegget at Arbeiderpa­rtiet tok opp spørsmålet om parkering på Gundershol­men før sommeren. KrF verken støttet initiative­t eller uttrykte at dette var en prioritert sak, ifølge Røiseland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway