Grimstad Adressetidende

Spesiell kamp venter Jerv

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Førstkomme­nde fredag skal Jerv spille sin første kamp i flomlyset på Levermyr, og motstander er ikke hvem som helst.

Det er nemlig storlaget Lillestrøm som er motstander når kampen på Levermyr sparkes i gang klokken halv ni fredag kveld.

– Det er klart at storoppgjø­r som dette er noe vi har gledet oss ekstra mye til. Når man hører navnet Lillestrøm, så klinger det litt ekstra med tanke på de merittene de har. Vi får dessverre ikke et fullsatt Levermyr til kampen med Svaberget og steingale kanarifans, for det hadde jo blitt enda gøyere, men jeg håper de 200 som skal se kampen lager liv og røre, sier daglig leder i Jerv, Trond Christoffe­rsen.

Lystne på seier

Lillestrøm er det laget som har vaert lengst i den øverste divisjonen i Norge, og sist gang laget rykket ned en divisjon, før 2019, var i 1966. Laget har ifølge Wikipedia blitt seriemeste­re på øverste nivå i norsk fotball fem ganger, i 1959, 1976, 1977, 1986 og 1989. Klubben har også seks NMgull å se tilbake på.

Nå ligger de på plassen bak Jerv på OBOS-liga-tabellen (7. og 8. plass), etter det som for dem nok må sies å ha vaert en litt middelmådi­g start på sesongen. De startet sesongen med seiere mot Grorud og HamKam, før det ble uavgjort borte mot Sandnes Ulf. De to siste kampene har endt med tap mot henholdsvi­s Stjørdals Blink og Åsane. Nå venter Jerv, som som kjent har selvtillit­en i orden etter to strake seiere.

– Lillestrøm har jo vist at de ikke er umulige å slå, men de har nok lyst på en seier nå, og har et større press på seg til å vinne enn det vi har. Alt er mulig her, og med den selvtillit­en A-laget har om dagen, så har jeg god tro på at det skal bli en underholde­nde og god kamp, hvor jeg håper vi trekker det lengste strået, sier Christoffe­rsen.

Billettene er utsolgt

Alle billettene til kampen er revet bort.

– Vi har ikke noe behov for å selge billetter, da vi har nok sesongkort-holdere og sponsorer som vil ha med seg kamper som dette. Vi startet arbeidet med å kartlegge hvem som ville på kamp rett etter HamKam-kampen, og nå er alle billettene revet bort, sier Christoffe­rsen.

– Dette blir første kamp i flomlys, hvordan blir det?

– Det blir greit å få testet lampene litt, og ironisk nok skjer det 31. juli. Det er klart dette blir spesielt for oss, det er noe vi har ventet på lenge. Kommunen har ansvaret for å trykke på knappen og få lampene til å lyse, og det har jeg god tro på at skal gå greit. Vi gleder oss stort til kamp nå, avslutter Christoffe­rsen.

 ??  ?? KLARE: Trond Christoffe­rsen sier at de er klare for å ta imot storfint besøk fra Lillestrøm. Her er han sammen med Jerv-trener Arne Sandstø.
KLARE: Trond Christoffe­rsen sier at de er klare for å ta imot storfint besøk fra Lillestrøm. Her er han sammen med Jerv-trener Arne Sandstø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway