Grimstad Adressetidende

Ny råkjører tatt på E18

- TIRSDAG KVELD POLITIET FIKK JEHOVAS VITNER EN MANN 8.

ble enda en bilist målt til høye hastighete­r på motorveien gjennom kommunen. Denne gangen ble en bilfører gjort til fotgjenger på stedet etter å blitt målt til 147 km/t i 100-sonen.

sent tirsdag kveld fikk melding om ordensfors­tyrrelse og mulig vold på en privat adresse i området Klomreheia.

– Politiet er på stedet og i kontakt med to personer. Opptar forklaring fra partene. Det har vaert krangel på stedet, men ikke vold. Den ene parten ønsker å dra fra adressen. Patruljen følger opp saken i ettertid, skriver politiet i sin logg.

i Lillesand selger forsamling­shuset sitt i Lillesand, og har nå bestemt seg for å flytte aktivitete­n. Det melder Agderposte­n.

– Vi har bestemt oss for å dele sal med menigheten i Grimstad, slik at vi kan frigjøre ressurser til andre steder der behovet er større, forklarer styreleder Roger Andre Tveide.

Rikets sal i Grimstad ligger i Østerhus.

LØRDAG august står Dizzie Tunes-legende Tor Erik Gunstrøm på scenen i bakgården på Apotekerga­arden sammen med buktaler Erik Mogeno.

– Jeg pleier å forvente at det vi presentere­r fra scenen skal vaere klokt, men det gjør jeg ikke denne gangen. Denne gangen blir det ren latter, forteller produsent Rolf Erik Nilsen.

– Forestilli­ngens eneste budskap er å spre glede, sier Nilsen, som forteller at Gunstrøm tidligere i sommer så sommershow­et til Ole Paus og Jon Niklas Rønning i Apotekerga­arden. Etterpå kom Gunstrøm med et forslag, og Nilsen sa ja.

– Han er hysterisk morsom. Mens årets sommershow var mer neddempet blir nok dette en ren latterkule og en kjaerkomme­n pause fra hverdagen.

bosatt i Arendal kommune er tiltalt flere lovbrudd, blant annet for å ha oppbevart 84 gram hasj på en adresse i Grimstad.

De andre tiltalepun­ktene dreier seg også om besittelse av ulike narkotiske stoffer, men ifølge tiltalen gjorde manne i 20-årene seg skyldig i disse på andre steder i distriktet enn i Grimstad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway