Grimstad Adressetidende

Bilen stjålet og forlatt kort tid etter parkering

En bileier fra Grimstad ber folk følge med, når de parkerer ved grusplasse­n i Øygardsdal­en. For hans bil forsvant rett etter at de reiste fra stedet.

- Red@gat.no

Tirsdag formiddag fikk politiet inn melding om en hensatt elbil, på privat parkering i Arendal. Den viste seg å vaere stjålet i Grimstad. For en elbil som dukket opp uten skilter på en parkerings­plass ved Natvig utenfor Arendal, vekket bruktbilfo­rhandleren­s nysgjerrig­het.

De kontaktet politiet, som kunne rapportert­e om at bilen var meldt stjålet fire dager tidligere, fra Øygardsdal­en i Grimstad. Da hadde det gått mindre enn et par timer fra bilen ble parkert, og til den ble oppdaget stjålet. Dette melder nettportal­en igrimstad.no

Uten skilter

Det var en ansatt ved Ring Bil AS på Natvig, som oppdaget at det stod en bil uten skilter på parkerings­plassen deres tirsdag morgen.

Den ansatte forteller at hun kontaktet politiet, og at det var de som opplyste om at dette var en bil som var meldt stjålet uken før.

– Vi står her og venter på at Viking skal hente bilen, som de kommer til å frakte inn til seg i Grimstad. Bilens eier fant vi ved å sjekke Vin-nummeret, ettersom skiltene er stjålet, forteller politipatr­uljen fra Grimstad på stedet.

Den syv år gamle Nissan Leafen

ble stjålet fra parkerings­plassen ved Øygardsdal­en i løpet av torsdagen. Når bilen ble parkert ved Ring Bil AS, vites ikke. Fra bruktbilfo­rhandleren får igrimstad.no vite at de ikke har video på området.

– Mye tyder vel på at bilen er stjålet, og så kjørt med til den var tom for strøm. Så det blir opprettet sak på dette, og bileier vil levere inn formell anmeldelse av biltyverie­t og skiltene senere. Han er på ferie for tiden, forteller operasjons­leder Lars Hyberg.

Igrimstad.no har vaert i kontakt med bileier, som opplyser at skadene på venstre side fra foran til bak på bilen, må vaere noe som har oppstått i forbindels­e med tyveriet.

– Har en mistanke

– Bilen ble parkert ved grusplasse­n ved Øygardsdal­en torsdag, da vi reiste på ferie, og skulle hentes noen timer senere. Men da var bilen borte. Det kan nesten virke som noen følger med på det som skjer på parkerings­plassen der, sier bileieren til igrimstad.no

– Nå er vi på ferie, så resten må jeg ta med politiet når vi kommer tilbake. At det var skader på venstre siden av bilen, med knekk i en bakskjerm, visste jeg ikke før du spurte om dette, legger bileieren fra Grimstad til.

– Jeg har en formening om hvordan bilen har blitt stjålet, men dette tar jeg med politiet. Folk som parkerer i Øygardsdal­en bør følge litt med. Vi får se mer på dette når vi er hjemme igjen. Bilen er nok kjørt med til den gikk tom for strøm, avslutter eieren av elbilen.

 ?? ALLE FOTO: BAARD ARVID LARSEN ?? Politipatr­uljen fra Grimstad ble på stedet til bilbergere­n ankom. I bakgrunnen den blå Nissan Leafen, som var stjålet.
ALLE FOTO: BAARD ARVID LARSEN Politipatr­uljen fra Grimstad ble på stedet til bilbergere­n ankom. I bakgrunnen den blå Nissan Leafen, som var stjålet.
 ??  ?? TAUET INN: Bilberger Petter Bringverd ved Viking Agder/grimstad bilberging hentet elbilen. Den ble tatt med inn for videre undersøkel­ser.
TAUET INN: Bilberger Petter Bringverd ved Viking Agder/grimstad bilberging hentet elbilen. Den ble tatt med inn for videre undersøkel­ser.
 ??  ?? TIPS: Det var bruktbilfo­rhandleren på Nedenes, ved Natvig, som kontaktet politiet om en ukjent bil som stod hensatt på stedet.
TIPS: Det var bruktbilfo­rhandleren på Nedenes, ved Natvig, som kontaktet politiet om en ukjent bil som stod hensatt på stedet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway