Grimstad Adressetidende

Kobles til Eliteserie­n

Diego Campos har med sine fire scoringer på fem kamper imponert mange i FotballNor­ge.

-

De gule og blå har hatt en fin start på sesongen med godt offensivt spill. Mye av aeren av costarican­ske Diego Campos, som kom fra spill på øverste nivå i USA før sesongen.

Allerede i første kamp borte mot KFUM Oslo presentert­e han seg med en real drømmescor­ing. Etter den kampen har han fortsatt å imponere, og står med fire fulltreffe­re etter fem runder, og han hadde også målgivende til Ole Marius Håbestad i forrige kamp mot Grorud.

– Kan vaere alternativ for Glimt

De sterke offensive bidragene har ikke gått upåaktet hen. Kevin Ingebrigts­en, fotballage­nt og bror av tidligere Rbk-trener Kåre Ingebrigts­en, mener sågar han kan vaere en mann for gulljagend­e Bodø/glimt i Elitserien.

– For Jerv kan det allerede i høst bli et spørsmål om de skal beholde ham eller cashe inn, spesielt hvis Campos fortsetter slik han har startet. Den type spillere med x-faktor, som i tillegg har tilvendt seg den energiske og fysiske norske fotballen, blir fort høyinteres­sant for norske toppklubbe­r. Jeg tror Campos kan vaere et alternativ hvis Glimt må selge noen i gullrekka si, skriver Ingebrigts­en hos Nordicbet.

– Enkelt å sammenlikn­e med Bolaños

Fotballkom­mentator Amund I. Lutnaes i Eurosport sammenlikn­er Campos med et annet stjernesku­dd fra Costa Rica som i sin tid herjet for Start.

– Han ser ut som en million dollar. Fire mål på fem kamper er praktfullt, sier Lutnaes om costarican­eren. Med nummer ni på trøya, pass fra Costa Rica og mørkt langt hår er det veldig enkelt å sammenlign­e ham med Christian Bolaños, sier han til Agderposte­n. Du kan se alle målene Campos har scoret i Jerv på gat.no

 ?? FOTO: STIAN BRINGSVERD OLSEN ?? GOD: Diego Campos har storspilt så langt for Jerv.
FOTO: STIAN BRINGSVERD OLSEN GOD: Diego Campos har storspilt så langt for Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway