Grimstad Adressetidende

Scoret sitt første eliteserie­mål

-

Start sikret seg årets første seier i Eliteserie­n, da Mjøndalen ble slått 3-0 søndag kveld. En Grimstad-gutt sørget for hjemmelage­ts første mål.

Kristoffer Tønnessen har vaert Start-spiller i ett års tid, og søndag kveld kom endelig hans første scoring for Kristiansa­nd-klubben.

– Det er jo alltid gøy å score de få gangene det skjer, men jeg er aller mest glad for at vi fikk tre poeng i dag. Det var godt at det endelig skjedde nå, for det har buttet en del imot. Vi har spilt mye bra kamper, så det har vaert tungt når det ikke har gitt utslag, så dette smakte, sier Kristoffer Tønnessen til Adressa.

Etter 20 minutter av kampen kom han seg fri på venstresid­en etter en fin diagonalba­ll fra Jesper Daland. Tønnessen dempet ballen på brystet og satte ballen hardt forbi Sosha Makani i Mjøndalenb­uret, og scoret med det sitt første mål i Eliteserie­n.

– Jeg hadde bra timing på løpet og fikk en veldig god pasning av

Jesper. Jeg fikk heldigvis en bra førstetouc­h, og alt lå til rette for å skyte fort. Det var en veldig bra scoring, veldig gøy å sette den. – Hvordan skal målet feires? – Det blir nok nokså rolig, for det er ny kamp om bare tre dager, så det er ikke tid til å skeie ut, ler han.

Start vant kampen 3-0. De andre målene ble scoret av Eirk Schulze og Steffen Lie Skålevik. Begge målene kom helt på tampen av kampen.

Start klatret med seieren opp til en 14. plass på tabellen.

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORING: Kristoffer Tønnessen scoret sitt første mål for Start i kampen mot Mjøndalen søndag. Dette bildet er fra en kamp mot Jerv.
ARKIVFOTO SCORING: Kristoffer Tønnessen scoret sitt første mål for Start i kampen mot Mjøndalen søndag. Dette bildet er fra en kamp mot Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway